2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم خونم

178 بازدید | 11 پست

خونه بابام اومدیم برا عید 

ولی بابام همش از شوهرم ایراد میگیره و ب جون منو مامانم غر میزنه خیلی ناراحتم از غروب تا حالا شوهرم خیلی بهش احترام میزاره کمتر از شما و عمو نمیگه بهش داشته گوشی بابامو درست میکرده صداش کردم گفته صبر کن گوشی اینو درست کنم اصلا هیچکدوم نشنیدیم از بس چیز خاصی نبوده ولی بابام میگه بی تربیته و پشیمونم ک زنش دادم و.. پاشو میزاره رو پاش میگه چرا اینجوری گذاشته ی جوری گذاشته ک کف پاش تو صورتمه کمبود احترام داره بابام دوست ندارم بمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما اهمیت ندین و حتی پدرتون هم باشه بلند بشید و برین خونتون این کارا اصلا درست نیست همچین کسایی که مادر باشه چه پدر چه خواهر چه هرکسی دیگه ای لیاقت احترام ندارن منم نامزدم هرچی به مادرم تا الان احترام گذاشت و محبت کرد مادرم دو روز خوب بود بعدش همش فوش میداد بهش جلو من البته و همش هعی بی دلیل ازش ایراد میگرفت منم پشت دستمو داغ کردم گفتم دیگه هرچی بخشیدم و گذشتم بسه دیگه نه میزارم نامزدم احترام بزاره به همچین زنی نه من دیگه به این میگم مادر 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

تا بیشتر درگیر حاشیه و حرف نشدین بدون اینکه خانوادت متوجه بشن و شوهرت برات دست بگیره که بابات فلانه و بیسار

یه بهونه بیار 

زودتر جمع کن برو

وگرنه یه دلخوری بزرگ و خاطره بد براتون میمونه

به بابات هم بعدا بگو دیر یادت افتاده که چرا بهش دختر دادی الان باید احترام مهمون و دامادترو نگه داری 

شوهرت هم باید احترام پدرو مادرت رو حفظ کنه

نصیحت خواهرانه:زیاد دلت به خاطر شوهر نسوزه

توی صحبتش بوده از دهنش پریده خود بابامم میگه دقیق یادم نیست چی گفته ولی بی احترامیه

به نظرم تا یه بحثی پیش نیومده که کار به دعوا بکشه بلند شین برید خونتون.   بر حسب تجربه اینها علایم قبل طوفان (دعوای بزرگ) هست.   بابات انگار داره دنبال بهونه می گرده 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.