2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم

لامصب خیلی خوشتیچه یه ابهت خاصی داره

این دل تنگ و تنها دنباله تواما دنبال چی می گردی اینم برام شده معما عشق من آتیش پاره آره چشای تو آتیش داره چشمات آهویی یه کمی ام گربه ای قاطیش داره باصدای بانو مهستی هوش مصنوعی❤️ 

بیشتر ببینید
درباره پوشش و هیزی و ... چیزی نگفتنسواله دعوا نکنید من نمیبینم برنامه را

من کامل ندیدم ولی فصل قبل ی دختری اومده بود می‌گفت درمورد حجاب کاملا یا قسمت دیشب ی پسری بود درمورد زنا و اینکارها حرف میزد 

درباره پوشش و هیزی و ... چیزی نگفتنسواله دعوا نکنید من نمیبینم برنامه را

فکر کنم ی دختری بود یکی دو فصل عقب تر که حضرت زینب رو‌دیده بود و از حجاب حرف میزد کاملشو ندیدم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
چی گفت ؟

خانم که بی هوش بوده ، پاهاش لخت بوده و بیرون پتو، دو تا مرد رد میشن، روح زن نگاه میکرده و میدیده، یکی از مردا عمدا دوباره برمیگرده که پاهای زن رو دید بزنه، اینقدر مجری این با خجالت تعریف کرد