2777
2789

مگه فقط مطلقه ها با مرد متاهل میرن تو رابطه والا مرد متاهل حتی با مجرد و شوهردارشم میریزه رو هم ربطی به موقعیت اون زن نداره به انسانیت و ذاتش مربوطه پس با این حرفت به کسایی که نخواستن یه زندگی سمی تو تحمل کنن توهین نکن خانم محترم 

والا مجرد های الان بیشتر میرن 

خودمم مجرردم از رفیقام میدونم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

ولشون کن هرچی سرشون میاد از بی عقلی خودشونه ، شوهرشون نمیتونه زیپ شلوارشو نگه داره اونوقت بقیع رو مقصر میکنن

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولشون کن هرچی سرشون میاد از بی عقلی خودشونه ، شوهرشون نمیتونه زیپ شلوارشو نگه داره اونوقت بقیع رو مق ...

منم شوهرم یه خیانت کار بود هر روز با یکی یه هفتس خونه بابامم برا بعد عیدم کارامو انجام میدم اینکه شوهر من یه حیوونه دلیل نمیشه بیام به همه توهین کنم

یه عده فقط خانم ها رو میبینن گلم 

اگه یک خانم و یک آقا کار خوب یکسانی انجام بدن آقا بیشتر تشویق میشه 

اما اگه یک خانم و یک آقا کار بد یکسانی انجام بدن خانم بیشتر شماتت میشه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. پیام ناشناس: https://daigo.ir/secret/3982457255✨ ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی      صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

منم شوهرم یه خیانت کار بود هر روز با یکی یه هفتس خونه بابامم برا بعد عیدم کارامو انجام میدم اینکه شو ...

خدا خودش قلبت رو دوباره به آرامش برگردونه عزیزم 😢💔

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

درسته 

خانم و آقا هر دو مقصرن 

مرد باید به خانمش متعهد باشه در درجه اول 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

امیدوارم دم عیدی هر روزم جهنمه و اصلا انگار برام عیدی وجود نداره

عزیزمم 😢 ایشالا تاوان کارشو بده 

دیدم بعضی مردای زن دار انقد خودشون میشینن پای یه زن متاهل دیگه تا زندگی زنه رو خراب کنن

دقیقا منم دیدم.یکی از افراد نزدیک خانوادم خیلی خوشکله و در مجردی خاستگار زیاد داشت و حالا ازدواج کرده با شوهرش مشکل داره.یه خاستگار داشت خیلی پیگیرش بود این فهمیده مشکل داره رفته جلوی زنه رو گرفته که زنمو طلاق میدم بیا با من همه کاری برات میکنم .اون خانم خیلی نجیبه فقط نزده تو گوشش ولی هرچی از دهنش در اومده گفته بهش.مردا بعضیاشون ذات ندارن واقعت از حیونن کمترن