2777
2789
عنوان

برم دنبال خاستگار یا چی😐🤣

334 بازدید | 18 پست

ی پسره هست 

من رفته بودم خونه فایملم ک من و نزدیک خونشون دیده بود و رفته به فامیلمون گفته ک من از فلانی خوشم میاد و اینا... 

پرس و جو کردع 

و این واسه ۵.۶ ماهه پیشه و جن روز پیش دوبارع بهش گفته ... 

نمیدونممم بنظرتون برم دوباره خونشون بیینم چخبرع؟🤣🙂👌🏼 صرفا برای کنجکاوییی 

و اینکه عکس و ایناش و.. ر نداره 

و فق تنها جیزی ک ازش میدونم اینک املاکیه و خونه و ماشین و موتور و.. دارع😐😐( اینا رو خود فامیلمون گفته) ولی اینا اصلا کافی نیس😂 

حس میکنم اگا برم خییل بی احترامی به خودم کردممم مگه ن 

و گفته قصدش جدیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب به سلامتی چرا پا پیش نمیذاره؟

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

نرو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
نمیدونم فقط هر بار ک میبینتش میگه

پس هیچی ولش کن 

اگه قصدش جدی بود از همین فامیل شماره و ادرس میگرفت ، یه حرکتی میزد.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید
پس هیچی ولش کن اگه قصدش جدی بود از همین فامیل شماره و ادرس میگرفت ، یه حرکتی میزد.

ارههه جدی نیس 

اخه بهش گفته شمارشو بده و اون گفته مامانش گیره و اینا... 

ولی در کل معلومه چرت