2777
2789
عنوان

خانواده ها و بحث همیشگی

42 بازدید | 6 پست

تاحالا شده خانوادتون ازاینکه چرا با خانواده شوهرت میری سفر ازت ناراحت باشن؟ واکنشت چیه چه جوری رفتارمیکنی؟

مثلا امشب یکی ازفامیلای همسرم مارو پاگشا کرد اما چون خانوادم اینارو دعوت کرده بودن ولی اینا خانوادمو دعوت نکرده بودن مامان و بابام میگفتن تو هم نباید بری چون مارو دعوت نکردن بعد ک رفتم و برگشتم زنگش زدم حالشو بپرسم میگه حتما خیلییی بهت خوش گذشته تااین وقت شب اونجا بودی و خوب گفتی و خندیدی باهاشون:) من چی کارکنم؟ اگه نرم شوهرم و خانوادش ناراحت میشن اگه برم خانوادم ناراحت میشن😭😭😭 تورو خدا یکی راهنماییم کنه من خسته شدم چرا اینقدر ازدواج سخته😭😭

مشکل از خانوادته 

اگه اینطوری بود چرا اجازه ازدواج دادن بهت پس

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل از خانوادته اگه اینطوری بود چرا اجازه ازدواج دادن بهت پس

خودمم حس میکنم حساسین و توقع بیش از حدشون داره اذیتم میکنه:)

خودشون هیچ جایی نمیرن سفر ولی اگه من با خانواده شوهرم برم میگن تو ادم فروشی خوب با اونا میری/)

خب جواب نمیدادی عزیزمشما الان یه زندگی مستقل داریمن با اینکه تو یه خونه م با مامانم انقدری پیگیری نم ...

متاسفانه مامان من خیلی پیگیرمنه 

و نمیخام باور کنن که من دیگه سر زندگی خودمم همیشه میخاد از من سردبیاره و نظر بده 

خدا نکنه من برم سفر و بهش نگم دیگه تموم:)

یه بار من یه النگو خریدم بهش نگفتم بعد از دهن شوهرم در رفت گفت نکفتی که من  چشمت نزنم؟