2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 83452 بازدید | 1695 پست
ازت خواهش میکنم هیچ وقت ناامید نشو خدا تو قلب شکسته خونه داره عزیزم منم ازدواجم با شکست مواجه شد و ب ...

اما بدون گاهی خدا درا رو بسته که ازت محافظت کنه
دیگه نمی تونم نفس بکشم.... 😔 (دنیای خدا بدجوری، سالهاااااست پاش رو روی خرخره ام گذاشته....) 

امام حسین محاله صداتو نشنوه
پس چرا ماه‌هاست بهش میگم هل من ناصر ینصرنی (آیا یاری کننده ای هست که یاری کند؟) هیچ جوابی نمیده بهش میگم پس چرا روز عاشورا توقع داشتی بهت جواب بدن.... 😔

یه روز به این روزا و ناامیدیت میخندی اون روز امروز و حرفای دوستانو یادت بیاد
نه تنها به یادتون میارم، ۵ دور ختم قرآن برای حاجات همه دوستان می خونم البته اگه تا اون روز زنده بودم و از درد و شکنجه های دیروز و امروزم نمردم.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
مرسی عزیزم...چله ست یا هروقت خواستم بخونم؟؟

یوره مزمل رو ۴۰ بار بخون و فوت کن به شربت حتمااا شیرین باشه و به شوهرت بده و خودتم بخور و نزار شوهرت بفهمه چیزی بهش خوندی و اینو با باور قلبی بخون 

ان شالله که حل میشه هرچی بینتونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما بدون گاهی خدا درا رو بسته که ازت محافظت کنهدیگه نمی تونم نفس بکشم.... 😔 (دنیای خدا بدجوری، ساله ...

من برای غمت غمگین شدم اما انقد بار گناهم زیاده که صدام نمیرسه به خدا اما از ته دل خدا رو قسم دادم حاجت روات کنه 

نگران هیچی نباش اون از همه مهربونا مهربون تره منتظر زورای قشگ باش اینجوریم ناامید نباش دیگه 

میشه بگی چطوری خوندی روزی چند بار عزیزم 🙏

روزی یک بارخوندم عزیزم واونجایی که امام حسن وامام حسین علیه السلام واردخونه میشن وحضرت زهراسلام الله علیها قربون صدقه شون میرن خیلی دلم ضعف  میرفت وتصورمی کردم  دوست عزیزم نمی دونم چندوقته منتظری ولی من بعدازهفت سال وچهارتا ای یو ای ناموفق وسه تا ای وی اف ناموفق طبیعی باردارشدم ان شاءالله به حق این ماه عزیز اولاد سالم وصالح ومصلح روزی تون بشه برای منم دعاکن عزیزم

روزی یک بارخوندم عزیزم واونجایی که امام حسن وامام حسین علیه السلام واردخونه میشن وحضرت زهراسلام الله ...

قربونت برم عزیزم انشاالله ممنون ازت  که جواب دادی راهنماییم کردی من شروع می کنم انشاالله که امام حسین کمکم کنه بیام بگم 

قربونت برم عزیزم انشاالله ممنون ازت که جواب دادی راهنماییم کردی من شروع می کنم انشاالله که امام حسی ...

ان شاالله عزیزم فقط ازت خواهش میکنم به بچه دارشدن فکرنکنی بی خیاااال بی خیاااال شو همین الان بسپاربه خدا باورکن استرس یک‌مانع خیلی بزرگ هست من بعدهفت سال بالخره تونستم بسپارم به خدا خیلی برام سخت بود ولی تونستم بی خیال بشم جوری که حتی تاریخ پریودم هم فراموش کرده بودم بااینکه اکثرامنظم بودم خداشاهده همون ماه باردارشدم