2777
2789

۱۰ ساله ازدواج کردم تو این ده سال هرسال به خواهراش عیدی میداد ولی امسال بخاطر اینکه افتاد زندان و جریمه و اینا داد پول کم آوردیم ، به من برگشت گفت عیدی هایی که بابات و فامیلات بهت دادن رو بده بدم به خواهر هام منم گفتم شرمنده حالا یه سال عیدی ندی آسمون به زمین نمیاد 

با عیدی های خودم برای خودم و دخترم لباس خریدم 

الان چند روزه بجز کار اصلی خودش میره تو خونه مردم نظافت میکنه تا پول عیدی خواهراش دربیاد 😏 خواهراش سال تا سال سراغشو نمیگیرن ، برادرشوهرم یه سال عیدی داد سال دوم گفت ازمن توقع نداشته باشید من زن دارم خرج و مخارج گرونه ، اونوقت مال من داره خودشو میکشه ، تهشم با بوی گند میاد خونه هرروز براش لباس میشورم لباسشویی خرابه 

خدا شانس بده واقعا ، من یه برادر دارم از خودم کوچیکتر هستش یه بار با شوهرم دعوام شد رفتم خونه پدریم داداشم خون به جیگرم کرد جلو بابام برگشت گفت اگه میخوای طلاق بگیری اینجا نیا ، هنوز اون صحنه جلو چشممه هیچوقت فراموش نمیکنم که چطوری لقمه های منو میشمارد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آفرین به همسر شما

برکتش میاد به زندگیتون

چه خانم خوبی دارن همسرتون

آفررررررررررین به شما 

خوشبخت باشید

عاقبت بخیر باشید 

شما به جاری کار نداشته باشید

باخدا باش پادشاهی کن 

همه برادر ها اکثرا نمیگم همشون همینن 

شما تکیه ت به خدای متعال و بلندمرتبه باشه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

خود نماست یا واقعا خونواده دوسته ،اگه خونواده دوسته که اولویتش باید شما باشین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواهراش مگه بچن که عیدی میگیرن.

نه عزیزم خرس های گنده هستن 

مادرش پرش می‌کنه میگه هرجور شده امسال بهشون عیدی بده اینا تو دست غریبه هستن و فلان 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

آفرین به همسر شمابرکتش میاد به زندگیتونچه خانم خوبی دارن همسرتونآفررررررررررین به شما خوشبخت باشیدعا ...

کدوم برکت عزیزم طرف خودش زنو بچش محتاجن خود خداهم میگه چراغی ک ب خانه رواس ب مسجد حرامه

آفرین به همسر شمابرکتش میاد به زندگیتونچه خانم خوبی دارن همسرتونآفررررررررررین به شما خوشبخت باشیدعا ...

خوبی باید دوطرفه باشه گلم من که قشنگ درک میکنم استاتر چی میگه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️