2777
2789
عنوان

یعنی واقعا همش بخاطر حسادته یا من زشتم😭🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 26 پست
من از این موارد زیاد دیدم نمونش دختر خالم که یک عمر رابطم باش خوب بوده و هواشو داشتم از وقتی پیشرفت ...

دقیقا بهترین کارو میکنی. اصلا محلش نذار. 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میفهمم چی میگید چون همچین تجربه ای داشتم ولی خب زبان بدنتون

کاش میتونستم متوجه بشم که دقیقا کدوم حرکتم این پیامو بهشون میرسونه و اصلاحش میکردم

وایب چهرتون و حتی نحوه سلام و احوالپرسی شما موثره ببخشید دستم خورد نصفه شد پیام 🙏

نبابا اوکیهه

کاش میتونستم متوجه بشم که دقیقا کدوم حرکتم این پیامو بهشون میرسونه و اصلاحش میکردم

ماها خودمون نمی فهمیم که مشکل چیه 

ولی خب من بعداً که رابطه با بعضی از این افراد صمیمی تر شد یه سری چیزا رو بهم تذکر دادن 

برای چیزی ک دست خودت نبوده خودتو سرزنش نکن و هر کی درموردش حرفی زد دهنشو جر بده

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

ماها خودمون نمی فهمیم که مشکل چیه ولی خب من بعداً که رابطه با بعضی از این افراد صمیمی تر شد یه سری چ ...

میتونی به منم بگی بیشتر ب کدوم موارد اهمیت میدادن؟

کدوم رفتارات باعث شده بود اون طرز فکر ایجاد بشه؟

برای چیزی ک دست خودت نبوده خودتو سرزنش نکن و هر کی درموردش حرفی زد دهنشو جر بده

اصن نمیتونممم 

حتی فکر کردن به اینکه بخاطر چهرم طرد بشم عصبیم میکنه

روانشناس هم فقط میگه حساسی چیزیت نیست.

بخدا من خیلی نرمالم.

میتونی به منم بگی بیشتر ب کدوم موارد اهمیت میدادن؟کدوم رفتارات باعث شده بود اون طرز فکر ایجاد بشه؟

مثلاً وایب چهرم کمی سرد و مغرور بود 

یا نحوه نشستنم حتی دست به سینه و یه جورایی بسته بود 

اصولاً آدم کم حرفیم و نمی تونم سر صحبت رو باز کنم اینم بود 

دیگه سلام و احوالپرسی کوتاه و خلاصه 

حتی مثلاً پوششی که داشتم 

اصن نمیتونممم حتی فکر کردن به اینکه بخاطر چهرم طرد بشم عصبیم میکنهروانشناس هم فقط میگه حساسی چیزیت ن ...

ناراحت نباش شاید تو اینجوری فکر میکنی

شاید بخاطر ظاهرت نیست فقط میخوان عصبیت کنن

ادم نباید یسری حرفا رو اصلا گوش بده بستگی داره اونی ک ایراد میگیره کی هست خودش، و از چی ایراد میگیره 

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤