2777
2789

بچه‌ها واقعا فقط حسادت ، میتونه باعث این همه خشم و ایگنور کردن بشه؟ (توی اون جمع ، شرایطی دارم که کاملا منطقیه بعضیا بهم حسادت کنن)

ممکنه بی توجهیشون بخاطر این باشه که من فقط زشتم؟

اخه اصن نمیتونم باور کنم بعضیا اینقدر حسود باشن.

باورم نمیشه حسادت اینقدر روی رفتار ادما تاثیر بذاره.

نظر شما چیه؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی توجهی می‌تونه بنا به دلایل زیادی باشه یکیش هم حسادته 

ولی خب هر بی توجهی به شما که ناشی از زشتی نیست 

یکم اعتماد به نفس داشته باشید و براتون مهم نباشه که قیافتون از نظر بقیه چه شکلیه 

بی توجهی می‌تونه بنا به دلایل زیادی باشه یکیش هم حسادته ولی خب هر بی توجهی به شما که ناشی از زشتی نی ...

من فکر میکنم وقتی یه نفر بی دلیل از ما بدش میاد توی ذهنش بارها باما رقابت کرده و هربار باخته وگرنه نمیشه بی دلیل از یه نفر متنفر باشی

بی توجهی می‌تونه بنا به دلایل زیادی باشه یکیش هم حسادته ولی خب هر بی توجهی به شما که ناشی از زشتی نی ...

اخه دیگه اینفدر حسادت طبیعیه؟

همه میگن ما حس میکنیم خودت از ما خوشت نمیاد!

خب درسته من هم خیلی ساکتم هم یکم غرور دارم.

ولی بنظرت دلیل منطقی‌ایه واسه اینکه همون روزای اول اشنایی ، دوستامو بیشتر از من تحویل بگیرن؟

من فکر میکنم وقتی یه نفر بی دلیل از ما بدش میاد توی ذهنش بارها باما رقابت کرده و هربار باخته وگرنه ن ...

چرا میشه بی دلیل باشی 

میدونید به احساس اولیه ای که از طرف هم میگیری بستگی داره 

توی نگاه اول احساس خوبی ازش نمی گیری پس بدون دلیل موجهی ممکنه ازش خوشت نیاد و وقتی ازت دلیل نفرتتون میپرسم دلیلی نداری که بگی فقط به خاطر یه احساس اولیه اس 

اینو میگم چون برای خودم پیش اومده 

من فکر میکنم وقتی یه نفر بی دلیل از ما بدش میاد توی ذهنش بارها باما رقابت کرده و هربار باخته وگرنه ن ...

دقیقا ، چقدر خوب چیزی که تو ذهنم بود رو نوشتی..

اخه گاهی وقتا من اصن هیچ برخورد خاصی با طرف نداشتم ، میبینم باهام مشکل داره! بد نگام میکنه!

به نظر میاد آدم سردی باشی و کمی شکاک 

بهرحال اگر میخوای دوستای بیشتری داشته باشی روی خودت کار کن 

الان دوست پیدا کردن و جذب گروهها شدن خیلی سخت شده 

البته برات مهم نباشه ازین دوستی ها چیزی درنمیاد

اخه دیگه اینفدر حسادت طبیعیه؟همه میگن ما حس میکنیم خودت از ما خوشت نمیاد!خب درسته من هم خیلی ساکتم ه ...

منم شبیه شمام 

با اینکه همشون  از قیافم تعریف میکنن یعنی مشکلشون زشتی و زیبایی نیست 

ممکنه همین سکوتتون و غروریه که تو رفتارتون دارید 

همین باعث میشه مردم تو برخورد با هاتون احتیاط کنن 

چرا میشه بی دلیل باشی میدونید به احساس اولیه ای که از طرف هم میگیری بستگی داره توی نگاه اول احساس خو ...

برای من پیش نیامده از یک شخص همینطور الکی بدم بیاد شده نتونم با یکی بجوشم ولی نشده بینم یک شخص برخوردش با من خوبه و معمولی هست و من با نفرت نگاهش کنم مگر اینه واقعا بدی بینم و بد بودنش رو متوجه بشم

دقیقا ، چقدر خوب چیزی که تو ذهنم بود رو نوشتی..اخه گاهی وقتا من اصن هیچ برخورد خاصی با طرف نداشتم ، ...

من از این موارد زیاد دیدم نمونش دختر خالم که یک عمر رابطم باش خوب بوده و هواشو داشتم از وقتی پیشرفت کردم و شرایطم از قبل بهتر شده کلا انگار با من دشمنی داره منم متوجه شدم حسادت جلو چشماشو گرفته اهمیت نمیدم بش 

به نظر میاد آدم سردی باشی و کمی شکاک بهرحال اگر میخوای دوستای بیشتری داشته باشی روی خودت کار کن الان ...

درسته خیلی آدم سردیم و خیلیم بی احساس جلوه میکنم.

ولی از کجا متوجه شدی؟ واقعا خیلی کنجکاوم بدونم دیگران تو همون دفعه اولی که همو میبینیم ، چطور متوجهش میشن و فاصله میگیرن؟

خیلی خوشم نمیاد وارد گروه‌های دوستانه و … بشم

بیشتر برام مهمه که دیگران بخاطر بی محلیم ، باهام دشمن نباشن

و تحمل محیط‌های تحصیلی و شغلی و … برام راحتتر باشه

برای من پیش نیامده از یک شخص همینطور الکی بدم بیاد شده نتونم با یکی بجوشم ولی نشده بینم یک شخص برخور ...

نفرت مرحله نهاییه 

ولی میتونید که ازش فراری باشید نباید باهاش هم‌صحبت بشید یا بپیچونیدش یا از اینجور چیزا 

مشکل استان بی توجهیه و ممکنه به دلیل احساس اولیه ای که به آدما میده باشه شما از اون شخص خوشتون نیومده و بهش بی توجهی میکنید 

منم شبیه شمام با اینکه همشون از قیافم تعریف میکنن یعنی مشکلشون زشتی و زیبایی نیست ممکنه همین سکوتتو ...

درسته ولی تو همون دیدار اول ، چطور متوجه این قضیه میشن؟.

حقیقتش اوایل اشناییمون من تا حدودی تلاش میکردم ارتباط بگیرم ، اونا بیشتر دور و بر دوستم بودن.

منم بعد از یه مدت وارد جمع که میشدم ، به هیچکس نگاه نمیکردم ، فقط جلو رو میدیدم انگار ، باهامم حرف میزدن ربات گونه جواب میدادم.

مشکل از من هست ، ولی بازخورد رفتار خودشونه.