2777
2789

نپرسید چه نسبتی باهاش داری خاهشا تاپیک رو به حاشیه نبرید دو روزه الکی بلاکم کرد واسش یه کلیپ فرستادم سرد برخورد کرد نوشت ممنون منم زورم‌ گرفت پاکش و گفتم اشتباه شده ،خندید و گفت ببخشبد همیشه اشتباه میا بعد بهش گفتم 

چرا من هر استوری طعنه داری میذارم تو به خودت میگیری 💔 فوری زد بلاکم کرد 😐😐دو روزه دیشب تو مسجد اومد کلی باهام دست داد به بهانه های مختلف باهام حرف زد الکی جفتم نشسته بود😑😅خیلی نزدیک خیلی هم گرم برخورد میکرد بنظرتون چیکار کنم؟ 

بیشتر عصبی بشم؟؟؟😑😑😑

مهربون شده بود مامانم نمی‌فهمه همو بلاک کردیم 

یا نه منم باهاش خوب برخورد کنم چرا این کارا می‌کنه منظورش چیه واقعا😭امروز صبح بخاطر عید منو از بلاکی در آورده بود منم چون خیلی ازم بزرگتره مجبور شدم تبریک بگم😂😂😂گفتم عیدت مبارک سال خوبی داشته باشی😂گفت سلامت باشی و همچنین شما😂😂

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

مرد یا زن؟

میکنند اسلام و قران را فدایت اما/ از کیسهٔ خلیفه میبخشند اینان، تورا (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗تاپیک ارث کمتر رو بخون تا بدونی چرا ارث زن نصف مرده💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کراشت دیگه دیروز گفتی 

فقط  چه مسجدی هست ک دختر و پسر قاطی میشینن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
مرد یا زن؟

مرد 

کراشش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

خوبه خداروشکر همون اول گفتم که نپرسید بعد هی میان میگن کی کی خب دلت نمی‌خواد راهنماییم نکن اما احترام بزار به حرفم

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید