2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم مادرشوهرم و فامیلای شوهرم بدم میاد 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 58 پست
گفتم من می مونم خونه بابام تو برو خونه بابات

بهترین کارو میکنی چون هردو راهتون دوره وقتی میرید باید پیش خانواده هاتون باشید مثلا ۵ روز خونه اونا ۵ روزم خونه شما یا اگه شوهرت خونه بابات نموند توام خونه اونا نمون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهترین کارو میکنی چون هردو راهتون دوره وقتی میرید باید پیش خانواده هاتون باشید مثلا ۵ روز خونه اونا ...

ولی الان اونا بیشتر احتیاج دارن که پسر وعروسشون پیششون باشن 

امسال اولین سالیه که پدر یه خانواده پیششون نیست وانتظار دارن پسر خانواده جای پدربگیره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
گفتم من می مونم خونه بابام تو برو خونه بابات

ما امسال همین کارو میکنیم 

اصلا حوصلشونو ندارم و تو خونشون راحت نیستم 

از بس حرف در میارن و مادرش دخالت میکنه تو اون تایمی ک اونجاییم، برا همین دیگه امسال نمیرم

شوهرمم راضیه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

خدا پدرشوهرت را رحمت کنه . چون بچه نوزاد داری و راه خیلی دوره نباید مادرشوهرت ازت توقع داشته باشه برای هر کاری بری اونجا اگر هم رفتی بیشتر به بچه ات برس و زیاد نرو توی کارهاشون البته بهتره منطقی و با صحبت با شوهرت این موضوع را حل کنی 

خب پدرش که رحمت خدا رفته و مادرش هست ی جور که پیش خودش فکر میکنه مادر بهم احتیاج داره الان و در حال حاضر مادر براش ی تکیه گاه شده که باید پیشش باشه سرلوحه الان مادرش هست ولی این روزها زود میگذره خاک سرد هست زود از یاد میره الان درک و فهم این نداره که باید شرایط شما را درک کنه نگران نباش زود تمام میشه این روزها ولی به دشواری سعی کن طوری ناراحت نباشی که کامت بیشتر از این روزها تلخ کنی به ارامی بهش بگی منم حقم دارم به خانواده ام سر بزنم منو بزار  اونجا خودت برو من بچه کوچک دارم راحت نبستمد

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
ولی الان اونا بیشتر احتیاج دارن که پسر وعروسشون پیششون باشن امسال اولین سالیه که پدر یه خانواده پیشش ...

مادر مادرشوهرم تو شهر ما هستند آمد به خدا یه روز خونه ما نموند سریع رفت خونه مادرش 

خانواده جزء جدا نشدنی هر شخص هستند 

بعصی از اقایون یا خانم ها انتطار دارند که همسرشون خانوادشو ببوسه بزاره کنار 

باید بپذیریم که همسرمون فرزند اون خانواده هست و باید در تمام شرایط در کنار خانوادش حضور داشته باشه 

همونطور که خودمون دلمون میخواد همیشه چه تو سختی و خوشحالی کنار خانواده مون باشیم 

همسر خوب کسیه که تو روز های سختی و خوشحالی کنار همسرش بمونه و تنهاش نزاره 

مرد و زن هم نداره 

خودتو دوس داشته باش❤️
خب پدرش که رحمت خدا رفته و مادرش هست ی جور که پیش خودش فکر میکنه مادر بهم احتیاج داره الان و در حال ...

به خدا منم داغونم اصلا اصلا خانواده خودم پشتم نیستم بابام هر چی شوهرم بگه رو قبول می کنه