2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم مادرشوهرم و فامیلای شوهرم بدم میاد 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 62 پست
۶ ماه گذشته دیگه باید به روال عادی برگرده همه چی

خیلی جاها رسم دارن برای سال تحویل میرن پیش خانواده معزا

چون اولین عیدیه که عزیزشون پیششون نیست 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خیلی جاها رسم دارن برای سال تحویل میرن پیش خانواده معزاچون اولین عیدیه که عزیزشون پیششون نیست

آره ماهم رسم داریم اون سالی که پدرشوهرم فوت شد رفتیم خونسون ولی ایشون میگه کلا اونجا میمونه خوب بیچاره چه گناهی کرده آدم مگه میدونه عمر عزیزای خودش چقدره باید همونقدر که پیش اونان پیش خانواده خودشم باشه دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ ماه گذشته دیگه باید به روال عادی برگرده همه چی

درود بهت عزیزم.مثل اینکه یادت رفته ما ملتی مرده پرستیم.تا زنده ایم خبر مرگ همو میخواهیم (مثل نفرینهایی که میکنیم الهی بمیره راحت بشیم از این حرفها)بعد که طرف مرد عزیز میشه برامون.

ما ملتی هستیم که دوست داریم خودمون رو آزار بدیم

خدا من پسر عموم ۲۷سالش بود ناکام و هنوز چهلمش نشده .

بابام داشت براش ناراحتی میکرد آخر کلی حرف زدم تا آروم شد.

بهشون گفتم من از این دنیا رفتم حق ندارید اینکارا رو بکنی (حرف و حدیثی که پشت پرده بود رو گفتم) اگه واسه خاطر من مرده هستش بدون از این چیزا خبری بهم نمی‌رسه مراسم نگیرید هرچقدر خرجش شد بدید کسی نیاز داره.