2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم مادرشوهرم و فامیلای شوهرم بدم میاد 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 58 پست
همشون هم روزه هستند انتظار دارند منم روزه بگیرم

اینا هم اینجورین ولی چنتاشون روزه نمیگیرن برا همین نمیتونن ب کسی گیر بدن

اما رفتاراشون خیلی بده و همش دوس دارن از تو حرفات ی داستان جدید درست کنن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم ها چیکار کنم خدایا موندم

عزیزم بدور از احساسات می‌نویسم چون نرفتن و رفتن هرجفتش مزایا و‌معایبی داره،من خانواده همسرت رو‌نمیشناسم یا خود همسرت ،فرض کن همسرت تنها رفت آیا خانوادش فتنه به پا نمیکنن؟حرف و چهل کلاغ و از این چیزها؟

تازه حرفی باشه همسرت می‌تونه جواب بده؟

با همسرت صحبت کن بگو چند روز اونجا باشید چند روز این‌جا.رفتی اصلا کار نکن بچه رو بهانه کن.(قبل از صحبت با همسرت آیه شماره ۹ سوره یاسین رو‌بخون فوت کن از دور به همسرت به امید خدا به حرف تو بشه ، وجعلنا من بین ایدیهم سدا و‌مم خلفهم صدا و‌اغشیناهم فهم‌لا یبصرون)

****من خودم بیشتر مواقع اینو میگم متاسفم مرا ببخش دوستت دارم سپاسگزارم (اینم معجزه می‌کنه این چیزی که نوشتم برای پاکسازیه)

نه ناراحت نیستم میگم خوش هر کاری دلش بخواد می کنه

خب تو هم هرکاری دلت میخواد بکن ولی با سیاست  شاید لازم باشه مستقیم بری خونه پدر شوهرت  فقط سیاست داشته باش 

مردا لوسن و بچه   خودت میدونی دیگه

دیگه به تدریج حضورتو اونجا کم کن . بگو شوهرت بزارتت خونه بابات یکم بمونی خودشم بره خونه مادرش و بعد ...

والا باید از این بترسه شوهرش تنها بره به وقت شوهرشو پر نکنن گند بزنن به همه چی

خانواده جزء جدا نشدنی هر شخص هستند بعصی از اقایون یا خانم ها انتطار دارند که همسرشون خانوادشو ببوسه ...

با احترام برای شما.گاهی باید سنت شکن باشیم.الویت اول باید همسر و بچه باشه.فرق نمیکنه برای زن الویت اول شوهرش برای مرد زنش.وقتی یک‌طرف راحت نیست راضی‌نیست می‌تونه با احترام به خانوادش کاری رو‌انجا بده برای زن و بچه اش.و الا همون مادر شوهر برای دختر خودش باشه میگه خانواده شوهرت غلط کرد بزن دهنش

گفتم من می مونم خونه بابام تو برو خونه بابات

رفتنت یه مصیبت نرفتنت دو مصیبت(چرا دوتا یکی اینکه ممکنه همسرت بره اونجا چند تا چیز یاد بگیره پرش کنن دوم با چیزی که گفتی پدرت هوای داماد رو داره بمونی کلی حرف می‌شنوی.البته اگه اینطور نباشه که عالیه)

با احترام برای شما.گاهی باید سنت شکن باشیم.الویت اول باید همسر و بچه باشه.فرق نمیکنه برای زن الویت ا ...

عزیزم میدون جنگ که نیستش اون مادرشوهرم اگر چنین حرفی به دخترش بزنه از فقر فرهنگیشه 

درسته الویت اول همسر و فرزنده 

اما هر روز که خونه مادرشون نمیرن 

اون مادر یک عمر زحمت کشیده 

حالا که همسرش رو از دست داده خوبه که بچهاش هواشو داشته باشن تا از لحاظ روحی حالش بهتر بشه

خودتو دوس داشته باش❤️
والا باید از این بترسه شوهرش تنها بره به وقت شوهرشو پر نکنن گند بزنن به همه چی

منم برای همین گفتم تدریجی  کمش کنه . والا بخوایم اینجوری فکر کنیم که دیگه هیچ وقتی برا خودمون نمی مونه . همش باید ور دل شوهر باشیم . من که برام مهم نیست شوهرم گاهی تنها بره خونه مامانش . هرچی هم میخوان بگن به جهنم اصلابرام مهم نیس  . خودمو راحت کردم دیگه . 

عزیزم میدون جنگ که نیستش اون مادرشوهرم اگر چنین حرفی به دخترش بزنه از فقر فرهنگیشه درسته الویت اول ه ...

تو‌پستهای دیگه به دوستمون گفتم با توجه به شرایطش باید تصمیم بگیره.درسته حرف شما متین میدون جنگ نیست.ولی الان این خانم نیاز به آرامش داره مخصوصا با بچه شیرخواری که دارن حتی اگه خودش مهم نباشه بچش مهمه که شیر ناراحتی و غم و غصه و حرص و جوش نخوره.

اگه مادرهمسرشون ذاتشون بد باشه چه تو‌حال روحی بدی باشن چه نباشند اذیتش می‌کنه.من شناخت ندارم .

من خودم بر اساس شرایط تصمیم میگیرم.و با توجه به شناختم از اطرافیانم.برای مثال گاهی حتی شده برای خانواده همسرم میگفتم فلان کار رو بکنیم همسرم می‌گفت نه اون خانوادشو می‌شناخت .

منم برای همین گفتم تدریجی کمش کنه . والا بخوایم اینجوری فکر کنیم که دیگه هیچ وقتی برا خودمون نمی مو ...

فقط به این علت که آدمهایی که باهاشون رفت و آمد میکنیم واقعا سمی هستن. تا چند وقت رفتارهای سمیشون روی مخ می‌ره.چه بسا خودمونم‌شبیه عموما بشیم .کلا توی دوره ای که همه به سمت آگاهی میرن بودن خانواده سمی باعث میشه تو عقب بمونی.به قول دکتر هلاکویی پدر و مادر مارو زاییدن ولی ما از اونها نیستیم .(توی کتابهای آسمونی هم هست)

یعنی پدر و مادر موظفند به پچه هاشون برسن ولی نباید توقعی ازشون داشته باشند.چیزی که ما انسانها بد فهمیدیم.

(می‌دونم ربطی نداشت یهو اومد نوشتم ببخشید)

فقط به این علت که آدمهایی که باهاشون رفت و آمد میکنیم واقعا سمی هستن. تا چند وقت رفتارهای سمیشون روی ...

واقعا واقعا بیشتر از دست فامیلاشون نمی رم 

تا بچه مو می بینند میگن چقدر ضعیف هست

ولی در صورتی اصلا اینطور نیست قشنگ رو نموداره 

خانواده شوهرم تو روستا زندگی می کنند. 

مردم روستا شون هم که فقط دنبال حرف هستند