2777
2789
عنوان

گچ بینی در آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 56 پست
تا یه سال بسیار بسیار تغییر میکنه من که گج بینی مو برداشتم با اینکه خوده بینی م کوچک بود قشنگ جند بر ...

یه سوال. چقد طول کشید که پنجاه درصد ورم بخوابه؟ 

اصلا چکارایی باید بکنیم حجم زیادی از ورم کم شه 🥲 اگر میدونین بگین

من دقیقا دیروز درآوردم گچشو، خیلی ورم داشت خیلی...

سلام عزیزم خوبی 

بینی من چهار روزه گچ در آوردم که خب لحظه گچ بزرگ بود .

ولی امروز چسب عوض کردم خیلی قشنگ شده بود اصلا نگران نباش من ذوق کردم ....

انشالله عالی میشه رعایت کن فقط نمک کم بخور و طاق باز بخواب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عکسشو ندارم دیگه روز گچ با امروز خیلی تغییر کرده .

ببین چون تازه گچت رو برداشتی طبیعیه ورم داشتی باشی تا شیش ماه هر روز کمتر میشه فقط رعایت کن وسواس به خرج نده من دخترخالم عمل کرد بعد همین شیش ماه هی گفتن چرا این شکلی عمل کردی می‌رفتی پیش فلان دکتر بهتر نبود سوراخ بینیت قرینه نیست الان دو سال گذشته دلت نمیاد بهش نگاه کنی از بس قشنگ شده نگران نباش ب مرور زمان تغییر میکنه

ببین چون تازه گچت رو برداشتی طبیعیه ورم داشتی باشی تا شیش ماه هر روز کمتر میشه فقط رعایت کن وسواس به ...

عزیزم گچ که در آوردم خوب بود ولی خب بزرگ بود .

امروز برای اولین بار چسب عوض کردم دیدم چقدر خوشگل شده قلمی تر شده و نوک تیز تنها تنها مشکلش اینه یکم پره های بینیم چون دکترم دست نزده پهنه .

ولی خیلی خوب شده بود امروز بنظرت بهتر هم میشه ?

عزیزم گچ که در آوردم خوب بود ولی خب بزرگ بود .امروز برای اولین بار چسب عوض کردم دیدم چقدر خوشگل شده ...

ببین خودشو جمع میشه ماساژ و ورزشایی ک دکترت گفت حتما انجام بده نمک نخور رعایت کن الان قشنگ شده قشنگ تر هم میشه خیالت راحت😍

ببین خودشو جمع میشه ماساژ و ورزشایی ک دکترت گفت حتما انجام بده نمک نخور رعایت کن الان قشنگ شده قشنگ ...

مرسی عزیزم 🥹🥹 

آره اعتماد دارم به خدا و دکترم 🥹 انشالله برای همه عالی بشه .

مرسی عزیزم 🥹🥹 آره اعتماد دارم به خدا و دکترم 🥹 انشالله برای همه عالی بشه .

خواهش میکنم

توکل برخدا

خوشگل بودی خوشگل تر شدی

انشالله ک برای همه خوب بشه

منم ترس عملمو کنار بذارم حتما عمل میکنم

خواهش میکنمتوکل برخداخوشگل بودی خوشگل تر شدیانشالله ک برای همه خوب بشهمنم ترس عملمو کنار بذارم حتما ...

مرسی عزیز دلم 😍🙏

نمی‌دونم از کدوم قسمتش ترس داری اگر ترس نتیجه رو داری حق داری چون واقعا استرس داره بهت حق میدم .

اگر ترس درد داری برای من اندازه سرماخوردگی هم درد نداشت .

انشالله به خواسته ات برسی ♥️