2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی ی مشکلی دارم هیچ کی نمیدونه خانمها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 47 پست

هنوز عقدی اینی فردای روز بری خونه ت که تمام ..بعدشم عقدین چرا همش اونجاست😁😂بعدم ول کن چیکار داری به اینجور چیزها ،دراین حد حساسیت واقعا مریضیه از الان بیخیال شو ..یعنی میخوای ۲۴ ساعته وصل شوهرت باشی که بفهمی چیکار میکنه..اینو بدون از رو تجربه میگم مردها خیلی زود از اینجور زنها خسته میشن شاید اولش چیزی نگن ولی کم کم دنبال بهانه میگردن فرار کنن ازت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چیکار میکنین که به خودتون شک دارین پشت شما حرف بزنن 

من تا بحال یه شب خونمون نموندن نامزدم 

خانواده اوپن مایند دارین 

جالب نیست هر شب که 

بعدم این فکرا رو نکنین از حالا 

یه سال دیگه اعصاب براتون نمیمونه 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
هر شب کنار همیمن... من نامزدم هفته ی یک. بار میاد.. کلی غر میزنم.... عزیزم اینقدر کنترل کردن خوب نیس ...

من بدبخت یکسال و چهار ماه عقد بودم 

دوبار اومد کلا خونمون 

اینم یک شب اول عقد و دوم هم رفته بودیم مهمونی دیر شد اومدیم بابام اجازه داد بمونه

خودمم هفته‌ی یکبار فقط ۵شنبه ها میموندم یعنی جمعه بعدازظهر که میشد دیگه ترس و لرز که زودتر شوهرم ببرتم خونمون

بابام اذیت میکرد

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

من بدبخت یکسال و چهار ماه عقد بودم دوبار اومد کلا خونمون اینم یک شب اول عقد و دوم هم رفته بودیم مهمو ...

من بابام مشکلی نداره... ولی خودم خوشم نمیاد 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..