2777
2789
عنوان

گچ بینی در آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم خیلی خستم از نگرانی استرس 🥹🥹

خواهش میکنم بابا نترس گلم تا ی سال اصلا نذار نظر بدن راجبش  حالا حداقل ۶ماه قضاوت نکن واجبش چون بخدا هرروز ی شکله 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
وای اره منم زاااااااررررر میزدم😂😂صدتا تایپک زدم همه میگفتن دماغت داغون شده😂واقعاهم کجه کجججج بود ...

عزیزم یسوال داشتم من 

من حس میکنم یه نیم رخم با نیم ریخ دیگم یکم فرق داره یکیش انگار کوتاه تر دیده میشه هم چین چیزی میشه یا چون گچ امروز باز کردم اینطوره ؟

آره من نوک بینم هنوزم پر باده 🤣

اره دکتر من گفت چون بینیت گوشتیه تا یکسالو نیم هم ممکنه نوک بینیت ورم داشته باشه

باورت میشه بینیم الان حتی شبیه عکس بعد از عملم تو اتاق عملم نیست😂کلا یه چیز دیگه شده😂😂

عزیزم یسوال داشتم من من حس میکنم یه نیم رخم با نیم ریخ دیگم یکم فرق داره یکیش انگار کوتاه تر دیده می ...

الان خیییلییی زوده واسه نظر دادن درمور بینیت

من تا ۲ماه بعد از عملم کااااملا بینیم کج بود یه طرفش استخونش زده بود بیرون داشتم سکته میکردم ولی الان کاملا قرینه ست مال توم‌مطمئن باش بخاطر ورمه تا ۶ ماه هرروز تغییر میکنه و بهتر میشه خیالت راحت

الان خیییلییی زوده واسه نظر دادن درمور بینیتمن تا ۲ماه بعد از عملم کااااملا بینیم کج بود یه طرفش است ...

ممنون عزیزم 

خیلی طاقت فرسا هست 

بینی من که خوبه مشکلی نداره و اینقدر کلافم اونایی که مشکل دارم چقدر اذیت میشن امیدوارم هرچه زودتر ورم بهتر بشه میترسم توی دانشگاه بهم بگن بزرگه بینیت یا ایراد الکی بزارن ولی زیر چسب خیلی خوشگله برای شما هم زیر چسب خوب میشد ؟

ممنون عزیزم خیلی طاقت فرسا هست بینی من که خوبه مشکلی نداره و اینقدر کلافم اونایی که مشکل دارم چقدر ا ...

نه والا واسه من تا ۳ماه همه جوره افتضاح بود😂باورت میشه خودم نمیتونستم بدون چسب بینیمو ببینم؟گرررریم میگرفت شدید 

اتفاقاتودانشگاهم دوستام‌میگفتن بزرگه خودمم تایید میکردم میزدم‌به در شوخی و مسخره بازی

سخت نگیر روزای سختش گذشت ازالانم روز به روز کوچیکتروبهترمیشه

نه والا واسه من تا ۳ماه همه جوره افتضاح بود😂باورت میشه خودم نمیتونستم بدون چسب بینیمو ببینم؟گرررریم ...

اره عزیزم میگذره مرسی بابت راهنماییت امیدوارم بینی جفتمون خوشگل تر بشه .