2777
2789
شما تکلیفت با خودت پس مشخصهایشونو ب عنوان همسر نمیخوایپس بنظر من خواهرانه تمومش کن ...خودتو تحت فشار ...

بله به خودشم گفتم به خاطر دخترم تا ۵سال به ازدواج فکر نمیکنم 

یا اگه خیانتی ازت ببینم باهات نمیمونم 

یا محرمیت رو ۱سال بیشتر نخواستم که باشه

اگه رابطه سالمی باشه، اذیت نشی، همش درگیر نباشیآگاهانه پیش بری و به قوانینت پایند باشی اصلا اشکال ند ...

پس خوبه 

مرسی وقت گذاشتی جواب دادی 

خودم همه ی اینارو رعایت میکنم 💗🥲

حالم خیلی خوبه وقتی میبینم واسه کسی اهمیت دارم

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت:)🌱☁️🎀         ‌‌                                      

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به خدا خودمم

عاقلانه فکر کن  به نظرم ازدواج کن یه آقای همسن شما می ره زن جوانتر می‌شیره تازه پخته و دانا عمل نمی‌کنه همین آقا خوبه قبول کن  واقعا عاشقته که برات خرج می کنه  رفتارش روزیر نظر بگیر مشکلات قبل رو نداشته باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
یعنی چه ؟اگه میخوای تکلیفت مشخص بشه بگو رسما بیاد خواستگاری.ببخشیدا اینجوری انگار لنگ در هوایی.اصلا ...

من الان شده برام موش گربه بازی و از طرفی هم شرایط فعلی باهاش بد نیست همینه برام آزار دهنده شده مرسی که نظرت رو دل سوزانه گفتی

عاقلانه فکر کن به نظرم ازدواج کن یه آقای همسن شما می ره زن جوانتر می‌شیره تازه پخته و دانا عمل نمی‌ ...

من برای ازدواج دائم نمیخوامش نمیتونم به خانوادم بگم با ۲۰سال بزرگتر از خودمم

بله به خودشم گفتم به خاطر دخترم تا ۵سال به ازدواج فکر نمیکنم یا اگه خیانتی ازت ببینم باهات نمیمونم ی ...

اشتباه نکن مشاوره برو  دخترت بزرگ میشه اونوقت شاید خواستگار بهتر نداشتی  خوب همه جوانب او بررسی کن کمتر مردی دیدم دل از پولش بکنه حس می کنم خیلی دوست ت داره

پس خوبه مرسی وقت گذاشتی جواب دادی خودم همه ی اینارو رعایت میکنم 💗🥲حالم خیلی خوبه وقتی میبینم واسه ...

قربونت😘💋 آره دقیقا رابطه خوب حتی تاثیر مثبتم داره

من خودم خجالتی و خود کم بین و منفی نگر بودم

ولی بعد یه مدت روم اثر گذاشت، اعتماد به نفسم بالا رفت

حس میکنم خودمو بیشتر دوس دارم نسبت به قبل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
من برای ازدواج دائم نمیخوامش نمیتونم به خانوادم بگم با ۲۰سال بزرگتر از خودمم

تو همین سایت خیلی‌ها دیدم فاصله سنی زیاد داشتن و خوشبخت هم شدن حتی سابقه ازدواج هم خانمه نداشته  

قربونت😘💋 آره دقیقا رابطه خوب حتی تاثیر مثبتم دارهمن خودم خجالتی و خود کم بین و منفی نگر بودمولی بع ...

وایی 🥰❤❤❤🥲

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت:)🌱☁️🎀         ‌‌                                      

بیشتر ببینید