2777
2789
عنوان

برگام ریخت🧟🧟🧟🧟

523 بازدید | 34 پست

حلقم این چند روز مدام دستم بوده 

اصلا ب جایی هم نخورده 

یهو امروز متوجه شدم که این شکلی شده 🤔🤔🤐🤐

گاهی به دعا و این چیزا شک میکنم ... 

حتی گفتم شاید مثلا سرم رو گذاشتم روش موقع خواب ولی خب با نهایت زور فشار دادم بازم اینجوری خم نشد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعا و تغییر شکل حلقه ازدواج دیگه نوبر بود🫤دیگه اینجوریام نیست حتما بجایی خورده متوجه نشدی

ببین واقعا جوری نیست خم شدنش ک با جایی خوردن اینقد هم شده باشه 

منم انگشترم نمیدونم چه بلایی سرش اومد توجعبه طلاهام بود رفتم گرفتم له لورده بود ، در صورتیکه طلای خیلی خیلی محکمی هست و با دستم فشار میدادم اصلا کج نمیشد اما توجعبه خود به خود قسمت حلقه اش له شده بود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم انگشترم نمیدونم چه بلایی سرش اومد توجعبه طلاهام بود رفتم گرفتم له لورده بود ، در صورتیکه طلای خی ...

خیلیییی عجیبه 

من که راستش شک م ب این مسایل می‌ره 

خیلیییی عجیبه من که راستش شک م ب این مسایل می‌ره

من که هر چی فکر کردم عقلم به جایی قد نداد، انگار با سنگ زده بودن روش در این حد له شدگی، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من که هر چی فکر کردم عقلم به جایی قد نداد، انگار با سنگ زده بودن روش در این حد له شدگی،

دقیقا 

خدا خودش بهمون رحم کنه از چشم بد چ آدمهای حسود