2777
2789
اخه مستقیما بهش بگم ملکه به نامم کنه نتیجه عکس میدهخودش همش میگه تو هیچی ازم نمیخوای و من برات همه ک ...

اون دیگه بستگی ب خودت داره ک چجوری بگی ملک بنامت بگیره.مستقیم نگو.ب نظر من حتما برو یه مشاور خوب

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
شما حتما با یه مشاور صحبت کناگر این آقا بعنوان یک گزینه برات مطرحه حتما ب مشاور بگوولی بنظر من اول م ...

من از این که خانوادم بدونن باهاش در ارتباطم میترسم 

و دوست ندارم کسی بدونه

و به دید ازدواج همیشگی!بهش نگاه نمی‌کنم 

ولی در حال حاضر کیس بهتر از این هم برام نبوده با وجود این که خیلی ظاهرم خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما فاصله سنی ندارینفاصله سنی شمارو داره😂20 سال خیلی زیاده عزیزم یجورایی میتونست جای پدرتباشه. به چ ...

تاپیکم ترکید 

شماهم رابطتون لانگ بود یعنی شهرهاتون فاصله داشت؟

خیلی ذوق کردم واقعا خوشبخت بشی🥰😍

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت🌱🎀☁️                 ‌‌                                      

بیشتر ببینید
تاپیکم ترکید شماهم رابطتون لانگ بود یعنی شهرهاتون فاصله داشت؟خیلی ذوق کردم واقعا خوشبخت بشی🥰😍

آره عزیزم فاصله زیاد در حد 14_15 ساعت

اونموقعا که سنش خیلی کم بود فقط مجازی بودیم

ولی دو سه ساله حضوری همدیگه رو میبینیم

فداتشم همچنین😍♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
اخه مستقیما بهش بگم ملکه به نامم کنه نتیجه عکس میدهخودش همش میگه تو هیچی ازم نمیخوای و من برات همه ک ...

نمیدونم چرا حس میکنم یه خونه ای به نامت بخوره یا یه کار تضمینی بهت بده بعدم ولش می کنی چون دیگه خاطرت جمع شده که دیگه نیازی نداری بهش

نمیدونم چرا حس میکنم یه خونه ای به نامت بخوره یا یه کار تضمینی بهت بده بعدم ولش می کنی چون دیگه خاطر ...

دروغ چرا بله شاید

ولی عشق و محبت ازش خیلی دیدم اگه واقعا متعهد باشه کنارش هستم 

آره عزیزم فاصله زیاد در حد 14_15 ساعتاونموقعا که سنش خیلی کم بود فقط مجازی بودیمولی دو سه ساله حضوری ...

بنظرت من اشتباه کردم وارد رابطه شدم اخه خیلی پسر باشخصیته مادرم حواسش هست نه اینکه خودش چکم کنه خودم پیام هارو بهش نشون میدم اصلا 

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت🌱🎀☁️                 ‌‌                                      

بیشتر ببینید
من از این که خانوادم بدونن باهاش در ارتباطم میترسم و دوست ندارم کسی بدونهو به دید ازدواج همیشگی!بهش ...

شما تکلیفت با خودت پس مشخصه

ایشونو ب عنوان همسر نمیخوای

پس بنظر من خواهرانه تمومش کن ...خودتو تحت فشار مخفی کاری نزار ...و کمک مالی هم نگیر...همه ی اینا واست میشه دردسر..

شما مزایای این رابطه رو میخوای فقط و عذاب وجدان ریزم داری....و میخای بچه ها تاییدت کنن .....

بنظر من تمومش کن....اینکه ایشونو گوشه زمین نگه داری تا گزینه مناسب بیاد سر راهت اصلا انسانی نیست

خوب شد؟؟؟؟
من نمیخوام کسی بدونه اونم اسراری نداشت

یعنی چه ؟

اگه میخوای تکلیفت مشخص بشه بگو رسما بیاد خواستگاری.

ببخشیدا اینجوری انگار لنگ در هوایی.

اصلا موقعیت خوبی نیست .

پول به کنار به سه پنج یا ده سال دیگت فکر کن.

اگه دلشو زدی ولت کرد رفت چیکار میکنی ؟

من باشم یا همه چیزو قطعی و دائمی میکنم یا اصلا هیچی کات تمااااام.

حوصله موش و‌گربه بازی ندارم

بنظرت من اشتباه کردم وارد رابطه شدم اخه خیلی پسر باشخصیته مادرم حواسش هست نه اینکه خودش چکم کنه خودم ...

اگه رابطه سالمی باشه، اذیت نشی، همش درگیر نباشی

آگاهانه پیش بری و به قوانینت پایند باشی اصلا اشکال نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید