2777
2789

شوهرم خیانت کرده این حق من نبود خیلی دوسش دارم دیوونشم چرا بعد از خیانتش ازش متنفر نشدم چرا هنوز منتظر پیامشم بغض گلومو خفه کرده بهش نیاز دارم ولی تصور اینکه داشت قربون صدقه یکی دیگه میرفت حالمو هزار برابر بدتر میکنه در حالی که من پیام میدم میگه وقت ندارم جواب بدم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با تمام وجود درکت میکنم خودم چند ماه پیش این اتفاق برام افتاد هنوز که هنوزه حالم خوب نشده ولی به خاطر بچه هام دارم صبوری میکنم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ببین من نظر شخصیه رو میگم .هر انسانی ممکنه خطا کنه .تو هم که عاشق شوهرت هستی بهش یه فرصت دیگه بده سع ...

من خیلی فرصت دادم بهش بهترنشد هیج بدترم شد تااینکه چندروزپیش آبروش پیش همه رفت وخدا بدجور زدش زمین

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
ببین من نظر شخصیه رو میگم .هر انسانی ممکنه خطا کنه .تو هم که عاشق شوهرت هستی بهش یه فرصت دیگه بده سع ...

دو ساله دارم تلاش میکنم هزار بار فرصت هروز یک دختر جدید خیلی سخته هر وقت براش غذا درست میکنم اشکام سرازیر میشن💔

وای چرااینقد خیانت ها زیاد شده خدا لعنت کنه خیانتکاران بد ذات رو الان همزمان چندتا تاپیک خیانت زدن😪 ...

زندگی متاهلی خیلی وحشتناکه دو روز بعد ازدواجم فهمیدم تنوع طلبه

سعی کن جوری از محیط پرش کنی و جذب خودت بکنیش که سمت زنای دیگه نره .مردا عاشق اقتدارندبهش اقتدار بده

خیلی براش تلاش کردم ولی آدمی که هول و تنوع طلبه هیچ جوره قانع نمیشه