2777
2789
عنوان

همه فامیل فهمیدن

442 بازدید | 23 پست

ما از اول عقدمون باهم اختلاف داریم و هرموقع باهم دعوا کردیم خانواده شوهرم گذاشته کف دست همه .من خیلی حساس بودم به این موضوع

الان دیگ کم کم ب جدایی رسیدیم یعنی قهریم چند ماهه دیدم رفتن باز ب همه فامیل گفتن پشت سرم بد گفتن بهشون گفتن دختره به پسرمون تهمت مریضی زده فلان( روانشناس تشخیص داده بود تهمت نزده بودم)

منم عصبانی شدم به همشون پشت سر نامزدم بد گفتم گفتم مریضه افسردس قرص میخوره فلان 

الان خیلی عذاب وجدان دارم آبروشو بردم خیلی ناراحتم ولی بخدا مجبور شدم از حق خودم دفاع کنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیخیال طرف چند ماهه گذاشته رفته هیچی نگی فکر میکنن ایراد صددرصد از توئه. خودتو سرزنش نکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم یه زمانی خیلی شبیه بودم. اذیتم میکردن منم برای دفاع از خودم میگفتم از خودشون مشکل دارن. ولی بنظرم داد و آبروی شوهرتو پیش کسی نبر. آخرش میگن این دختره همونه که نامزدشم مثلا روانی بود. اگه خودشم خوب بود اینجوری نمیشد. برا بچه هاتون بد میشه. اول تو از چشم میفتی. بعد همسرت چند وقت دیگه برا بچه هات نم تره خورد نمی‌کنند. 

افسردگی که کارش به قرص بکشه باید در ازدواج تجدید نظر بکنیچون احتمال نازایی و عدم توانایی جنسی مرد با ...

دلایل طلاق ب کنار 

من حتی اگ طلاق هم میگرفتم قصد داشتم ب کسی نگم

چون دلم میسوزه براش دست خودش نیس

ولی خانوادش حرصمو دراوردن کاری ک نباید میکردمو کردم و قابل برگشت نیست خیلی داغونم  

حتی اگ یک درصد هم احتمال اشتی بود دیگع نمیشه..

افسردگی که کارش به قرص بکشه باید در ازدواج تجدید نظر بکنیچون احتمال نازایی و عدم توانایی جنسی مرد با ...

دلایل طلاق ب کنار 

من حتی اگ طلاق هم میگرفتم قصد داشتم ب کسی نگم

چون دلم میسوزه براش دست خودش نیس

ولی خانوادش حرصمو دراوردن کاری ک نباید میکردمو کردم و قابل برگشت نیست خیلی داغونم  

حتی اگ یک درصد هم احتمال اشتی بود دیگع نمیشه..

عجبتا جایی دیگه خانواده ها این مسایل رو قایم میکنن چطور پیش فامیل خودشون از اختلاف شما گفتنبخاطر افس ...

نه برای اونا این چیزا عار نیست 

سنتی بود ولی بعد اینکه شغلشو از دست داد خودشو نشون داد

منم یه زمانی خیلی شبیه بودم. اذیتم میکردن منم برای دفاع از خودم میگفتم از خودشون مشکل دارن. ولی بنظر ...

پس چیکار باید میکردم بنظرتون سکوت میکردم؟اخه اونموقع هم منو بد میدونستن همه

یک درصد هم احتمال اشتی اگه بود دیگ نمیشه اشتی کرد😞

عزیزم چند تا زندگی رو دیدم ک از دوران عقد دعوا و قهر داشتن بعد ازدواج خیلی خیلی بدتر شده 

بچه هم این وسط میاد بیشتر همه اذیت میشن مخصوصا اون بچه 

شغل نداره

افسرده هم هست

فامیلش هم خل و چل و فضولن

دلت خوشه ها

بیا بیرون از این رابطه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید