2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست نیاز به درد و دل دارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست
منم بچه دارم دو ماهشه بخام طلاق بگیرم نمیزارن رنگشون ببینم میفهمم حالتو همه ما زنا محکوم به سکوتیم ا ...

عزیزم شما که دوروز بعد ازدواج فهمیدی تنوع طلبه نباید باردار می‌شدی ، شایدم ناخواسته بوده ، انشالله که سرش به سنگ بخوره . تا میتونی استغفار وصلوات به نیت اون بخون انشالله معجزشو میبینی اگه ذاتش خوب باشه برمیگرده و درست میشه اگر نه که هیچی 

خواهر گلم بنظرم کمی به زندگیت تنوع بده بچه رو یکساعتی به مادرت بسپار برو کلاس رقص یا ورزش. خودت سعی کن برای عوض کردن حالت قدمی برداری. از خونه بیا بیرون بزار مغزت هوا بخوره حالت بهتر بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا رو شکر که شما دلتون خنک شد خوشحالم براتون برای منم دعا کنین ببینم چطور خدا حق جفتشونو می‌زاره کف ...

ببین من وقتی خیانتشو فهمیدم نتونستم جلوشو بگیرم فقط گفتم خدایا خودت پادرمیونی کن وسپردم به خودش الان شوهراون هرزه زنشو انداخته بیرون میگه فقط طلاق.خدا ان شاءالله همه خیانتکارا رو نابودکنه

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶

همه ی ما آدم ها آزمایش میشیم

به طریقه های مختلف 

از چیزی که برامون خیلی عزیزه آزمایش میشیم 

فقط بگو الحمدلله و کفر نگو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

منم بچه دارم دو ماهشه بخام طلاق بگیرم نمیزارن رنگشون ببینم میفهمم حالتو همه ما زنا محکوم به سکوتیم ا ...

من سیزده ساله ازدواج کردم توی این سیزده سال چیزی ازش ندیدم شایدم بوده من نفهمیدم چون نسبت به من بی تفاوت نشده بود ولی این چند ماه قبل تمام رفتاراش با خودم.  سرد شدنش نیش و کنایه هاش بهم فهموند که سرش جای دیگه بنده الان دو سه ماهه دیگه جایی نرفته  ولی هنوز بعضی کاراش برام شک برانگیزه و هیچ جوره بهش اعتماد ندارم اگه بچه نداشتم همون روزی که با پیاماش که به اون هرزه داده بود متوجه خیانتش شدم رهاش میکردم ولی بچه هامو چه کنم بچه کوچیک منم تازه داره یک ساله میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ببین من وقتی خیانتشو فهمیدم نتونستم جلوشو بگیرم فقط گفتم خدایا خودت پادرمیونی کن وسپردم به خودش الان ...

مثل من منم فقط دارم خود خوری میکنم نمیتونم باور کنم که اونی که عاشقانه باهام ازدواج کرد این کارو باهام بکنه اونم بعد سیزده سال منم سپردمش به خدا دعا کنین منم سال جدید رو با آرامش و حال دل خوب شروع کنم انشاالله شما هم سال جدیدتون با خوشی شروع بشه و ادامه داشته باشه

مثل من منم فقط دارم خود خوری میکنم نمیتونم باور کنم که اونی که عاشقانه باهام ازدواج کرد این کارو باه ...

ان شاءالله عزیزم به اون زندگی سابقت که پرازخوشبختی بود برگردی❤️❤️❤️

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
ان شاءالله عزیزم به اون زندگی سابقت که پرازخوشبختی بود برگردی❤️❤️❤️

ممنون همچنین شما دوست عزیز و همه خانومای خیانت دیده  

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

دو ساله دارم تلاش میکنم هزار بار فرصت هروز یک دختر جدید خیلی سخته هر وقت براش غذا درست میکنم اشکام س ...

عزیزم

واقع بین باش 

مرد هول درست نمیشه

این حرفها ک تلاش کن و عوضش کن بی پایه و اساس هیچ کس جز با کمک خدا و خودش نمیتونه تغییر کنه

این مردا ک اصلاا ب فکر تغییر نیستن

دلتو ب چنگت بگیر و فرار کن از این زندگی

لیاقتو خاری نبین ک تا اخر عمرت کوچیک میشی