2777
2789
عنوان

کمکی ندارین بچه نیاربن از سزارینی بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم چون منم همینجوری بودم. یادمه شلوارم نمیتونستم بپوشم انقد درد داشتم میگفتن خودتو لوس نکن. سر 3روزم تنهام گذاشتن. من تا 20روز درد داشتم    

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

سلام خوبین من سزارین اولم اینقدر فاجعه بود که بعدش یک کانال زدم هر چی برای مادر سزارینی خوب بود لیست کردم فرستادم تو کانال اگر دوست داشتید براتون بفرستم 

ببین هر چیشو تونستی انجام بده حتی ۵ درصدش بازم خوبه 

بمیرم برات کاش میشد بیام کمکت کنم

خودم جوری از سزارین عذاب کشیدم که اگه دوباره حامله بشم خودم و بچه رو باهم سقط میکنم

نمیدونم چجوری بعضیا میگن سزارین عالیه درد ندارع؟ درد نداره؟ لنتی من تا ۷ روز خمیده راه میرفتم

بحث سزارین و طبیعی و اولی و دومی نیست. زایمان خیلی سخته. نقاهت بعدش در حالیکه نمی تونی شبا بخوابی و نوزاد داری خیلی سخته...
حالا هر از گاهی هی نفر زایمانش به نسبت راحته یا بچه ی بدون کولیک و خوش خواب داره 

ولی در اکثر مواقع واقعا سخته.

از خدا میخوام قویت کنه نیرو بده بهت و تمام زخم هات زود التیام پیدا کنه بخودت برس حسابی فقط خودت بکارای خونه اصلا فکر نکن 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

اسی صبح بگو کسی بیاد شده سه ساعت نگه داره یکم بخواب. باز تا 11 هم بتونی بخوابی می تونی سر پا باشی. 

من روزا واقعا 7 و 8 صبح تا 11 می خوابیدم. کل خوابم همین بود. خیلی سخت بود ولی بازم همون نجاتم می داد. چند روز دیگه هم عید می شه همسرت بیشتر هست.
برای درد هم شیاف استفاده کن.
امیدوارم زودتر حالت رو به راه باشه. خیلی سخته واقعا. من کشیدم و می دونم.