2777
2789
عنوان

کمکی ندارین بچه نیاربن از سزارینی بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 33 پست
بحث سزارین و طبیعی و اولی و دومی نیست. زایمان خیلی سخته. نقاهت بعدش در حالیکه نمی تونی شبا بخوابی و ...

من خودم هر دو طبیعی ولی طرفدار زایمان سزارین بودم ولی چند وقته حس میکنم طبیعی بهتره سزارین دلوبار ادم پاره است

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
من خودم هر دو طبیعی ولی طرفدار زایمان سزارین بودم ولی چند وقته حس میکنم طبیعی بهتره سزارین دلوبار اد ...

آدم یک کلمه می گن طبیعی یا سزارین.

می دونی؟ یکی توی طیعی ممکنه پارگی درجه سه بده. یعنی ماهیچه پاره بشه. وکیوم کنند.
یکی دیگه می بینی خیلی جزیی هست جراحاتش.
اینه که طبیعی با طبیعی هم فرق می کنه! 

ولی در کل سزارین عمل سنگینی هست. ماه های آخر بارداری خیلی وقت ها لگن جا به جا می شه. دردهای شدید از اونجاست. بعد عمل سنگین سزارین. با کم خوابی و کم آبی بدن توان ترمیم هم کمه. شرایط خیلی بدیه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم یک کلمه می گن طبیعی یا سزارین.می دونی؟ یکی توی طیعی ممکنه پارگی درجه سه بده. یعنی ماهیچه پاره بش ...

عزیزم من بچه اولمو زایمان طبیعی خیلی درد کشیدم ولی متاسفانه بهم بخیه نزدن و این شد عذاب برام ....بچه دومم بسیار راخت زاییدم طبیعی و دکترم کلا بهم بخیه زد ولی بخیه هام بعد از چهارده روز در رفته در زایمان طبیعی یکم حالت رحم عوض میشه ولی پیش متخصص رفتم گفت میتونم ترمیمش کنم ولی من برام مهم نیست دیگه ....ولی برای شوهرم مهمه ....

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت