2777
2789
عنوان

دارم با شوهرم تن ماهی میخورم بسوزید

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 85 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلم چیزی مصرف میکنی؟ دوره های ترک اعتیاد بدون درد و خماری ماهواره هستا😐😂

تازه بعد ترک می‌فرستن خارج کار کنی 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببین من امشب اصلا حالم خوب نیستمیشه بگی چی زدی که رفتی اون بالا تو ابرا تا منم همون کارو گنم

ببین اگر فهمیدی اسی کدوم پارک میره به منم بگو خودم میرم ساقیشو پیدا میکنم.برای تو هم میگیرم 

وااا شهاب من اونجا چیکار می‌کنه. به من گفت میرم بیرون حالم عوض شه وگرنه خودم براش باقالی پلو با گوشت ...

دارن نون مسخورن

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

دلم تن ماهی خواست

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
تازه بعد ترک می‌فرستن خارج کار کنی 😂

ببین چه خوبه 😂😂😂

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

دارن نون مسخورن

وا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بیشتر ببینید
ای دهنت سرویس😂😂😂😂😂👏ولی شهاب کیه؟

شهاب من دیگه.  حسینی 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بیشتر ببینید