2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61060 بازدید | 957 پست
آره فکر میکنم کل فشاری که تو زندگی میخورن بچه آوردن دیگرانه.این دیگه چیه مد شده بچه نیارین‌به بقیه چ ...

حالا شوهر ما و اینایی که این بحث رو راه انداختن،بی پول نیس شکاک نیس

عیب دیگه ایی ندارن؟؟؟ 

شوهر استارتر یا شوهر من هیییییچ عیبی ندارن؟؟ نرماله نرمالن؟؟ 

همون یه عیب رو استارتر و هم فکراش تشخیص دادن مشکلی نیس و میشه بچه آورد؟؟؟

هر ادمی یه ضعفهایی داره 

اگه از بیخ و بن مشکله خب جدا بشن،اگه قابل حل و فصله جامعه کمک کنه مشکل حل بشه ، نمیشه راحت و بی دردسر بگیم بچه نیار 

اوندیم و از دستشظون در رفت زنش باردار شد

اونوقت چه کنه؟؟ لابد راحت میگن سقط کن 

اینا با این تزهاشون شدن علامه ی دهر 

غرزدن رو ننه بزرگ منم بلده 

هر وقت تونستن یه راه اساسی و چاره ساز ارائه بدن بیان بگن بچه نیارین عوضش فلان چاره رو در پیش بگیرین 

اگرم راه و جایگزین ندارن پس لطفا غر نزنن و تو زندگی بقیه سرک نکشن

آره فکر میکنم کل فشاری که تو زندگی میخورن بچه آوردن دیگرانه.این دیگه چیه مد شده بچه نیارین‌به بقیه چ ...

اشتباه کردم اینجا کامنت گذاشتم بخدا که نمیدونستم پربازدید میشه 

هر وقت اومدم سی تا چهل تا اعلان داشتم ۹۰ درصد اعلانات رو نگاه نکرده پاک میکنم 

نه عزیزم از نظر یه جماعتی سگ و جک و جونور آوردن اونا به کسی ربطی نداره ولی بچه آوردن یه سری دیگه بهشون مربوطه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

خب میگه یه نسل مشکل دار و بدبخت رو دوباره به دنیا نیارید...چه کاریه تو خانواده مشکل دار بچه به دنیا میارید؟؟؟اون بچه آیا طعم خوشبختی رو میتونه بچشه؟؟؟از لحظه تولد توی یه خانواده ای که پدر و مادر مشکل دارن و مدام مادر داره اذیت و تحقیر میشه،حالا مشکلات جامعه و مادی و ...رو هم اضافه کنید.

مدیون اون بچه نمیشید؟؟؟؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
عزیزم توکه چادریی وبامردا صحبت نمیکنی چطوری مژه گذاشتی نمازت که باطله؟ البته ببخشید من چون خودم تازه ...

نه گلم اکستیشن چسب رو به مژه میزنه و اصلا به پوستم نمیرسه 

بنظرم آب باید به پوست برسه که میرسه 

دیگه انشاالله خدا قبول میکنه😅

مارقین هستن این مسلمونای افراطی مثل ابن ملجم که حضرت علی رو کشت

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
اینجور مردا احتمالا خودشون خیلی کثیفن یا از کسی که اصلا انتظار نداشتن چیزی دیدن و شوک شدن و دنیا برا ...

دقیقا همینه 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

من مشکلی ندارم تو خانوادم شما اگه مشکل داری نیار

اصلا اینجا صحبت در مورد بچه دار شدن تو خانواده پرفکت و و خوشبخت و ایده آل و همه چی تموم بود که شما نظر دادی؟؟!!!!

اومدی ملت رو تگ کردی نوشتی چرا به کسایی که شوهر شکاک و بیکار و مشکل دار دارن توصیه میکنید بچه دار نشن😏😏😏

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
من مشکلی ندارم تو خانوادم شما اگه مشکل داری نیار

درضمن از تاپیکایی که زدی معلومه چقدددددد حال دلت خوبه و خوشبختی که میخوای چند تام بچه دیگه رو توی خپحال خوبت و خوشبختیت شریک کنی...کاش یکم تفکر و تعقل میکردید به جای عبادت زبانی که خدام ازتون راضی میبود☺️☺️