2777
2789

امروز دیگه میمیرم والاه 

همیشه با عمه هامیم عید ها مناسبت های خاص یه دونه مونده بود سیزده بدر اونم اومدن 

خیلی ناراحت عموم هام مشکل نیست کاش تمام آدم های بد بیان و جز اون یه دونه عمم 

۳ تا عمه دارم فقط یکیش دردسره دخترش هم سنه منه فقط گیر میده و کنایه کنایه حرفا میزنه بهم تو چاقی والاه وزن هم ندارم ۱۷۰ قدرمه ۶۴ وزنمه بعدش برو رل بزن فقط این چیزا میگه دخترش هم تمام بچها گفته یا به من فحش میدن یا یه چیزی میریزن روم 

تو رو خدا یه راحلی بدین بهونه بیارم نرم ؟؟؟

والاه از نظر من میخوام یه جاییم و زخم کنم و نرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جوابشو بده

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

برو بجاش اهمیت نده به حرفاشون 

بخاطر یه ادم بیشعور خودت رو از تفریح منع نکن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

حتما دختر خودش لاغر و زشته ب تو حسودیشون میشه ...اتفاقا خیلیم بخودتت برس لباس شیک بپوش برو چشونو در بیار ....کاش من قد هیکل تورو داشتم صد نفر مسخرم میکردن 

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید
برو بجاش اهمیت نده به حرفاشون بخاطر یه ادم بیشعور خودت رو از تفریح منع نکن

اخه الان تمام بچه هارو به طرفش کشیده دختر عموم و همه من برم ببینم پز میده گریم میگیره بعد خوشحال میشن

حتما دختر خودش لاغر و زشته ب تو حسودیشون میشه ...اتفاقا خیلیم بخودتت برس لباس شیک بپوش برو چشونو در ...

شما چند کیلویین آره والاه همونه پسر عموم هم تازگیا خاستگار منه واسه ی اون دیگه نگو زیر زده

شما چند کیلویین آره والاه همونه پسر عموم هم تازگیا خاستگار منه واسه ی اون دیگه نگو زیر زده

۴۵ .۱۶۰ ام قدمه ..پس بگو دیگ سوزندیش صداش در اومده😅

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید
۴۵ .۱۶۰ ام قدمه ..پس بگو دیگ سوزندیش صداش در اومده😅

وای پسر عموم نگام میکر تیپ مو نگو کلا عمم مسخره میکر نم فلان چی مد نیست نم این بده و این از شانس اونجا هم یه دونه خاستگاری وای نگو که نگو عمم دعوا راه انداخت بس من گفت یعنی پدر من مرغ نداده و بی نمک بود 🤣