2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61079 بازدید | 957 پست

چرا منم شوهرم تواوایل ازدواج شکاک بود ولی با برخورد خودم و اینکه نشون دادم همه آدما خیانتکار و..نیستن الان اعتمادش بهم زیاد شده دانشگاه میرم باشگاه  و برعکس من دخترعمه م شوهرش بهش اعتماد زیاد داشت ولی الان حتا گوشی نوکیا ساده هم نداره ب‌خونوادش زنگ بزنه شوهرش ب شدددتتت محدوده بنظرم اعتماد باید کم کم بوجود بیاد منم الان اعتمادم ب همسرم خیلیی بیشتر از اوایل خیلیا اوایل اعتماد دارن بعدا از بین میره زندگیه همه آدما یکسان نیست و خودتونو با کسی مقایسته نکنید

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودش گفت؟

نه قبلا جاهای مختلف کامنت گذاشته که خواهر نداره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
مگه اینا دلیل به دوست داشتنه؟

نمیدونم ولی اینکه کلا بی خیالته قطعا دلیل دوست نداشتنته

خب اونجوری ی توجهی میبینی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید
باورم نمیشه زنایی هستن که به بردگی خودشون افتخار میکنن مثلا چرا بیای یه دروغ بگی که چیو برسونی؟

نمیدونم

ترویج حماقت ؟

خالی کردن عقده؟

هورمون های نوجوانی؟

واقعا کدوم؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شما میگی ۱۵سالپسر عموی بابام نوه داره بالا۶۰سال سنش هستاگه یکی از پسرا فامیل ب زنش سلام کنه میگه حتم ...

من شنیدم حتی خانومه قربون صدقه ی برادر خودش رفته بود سر همین ماجراها کار به جاهای خیلی بدی کشیده شد 

نمیدونمترویج حماقت ؟خالی کردن عقده؟هورمون های نوجوانی؟واقعا کدوم؟

تو این سایت تعدادشونم کم نیست 

من یه بار دیگه کم آوردم هرآنچه از دهنم درومد به یکیشون گفتم 

سه روز تعلیق شدم ولی ارزششو داشت

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

آره فکر میکنم کل فشاری که تو زندگی میخورن بچه آوردن دیگرانه.این دیگه چیه مد شده بچه نیارین‌به بقیه چه ربطی داره آخه.طرف سگ میاره جای بچه نگه میداره همه قربون صدقه ش می رن،بچه میاره توهین میکنن.بخدا ارزشا برعکس شده.

آدمای مریضین اینا

فکر میکنن صاحب زنان

یه مورد دیدم خودش از اونایی بود که هرکاری دلش خواسته کرده ولی معتقد بود بعد ازدواج زنش میخواد از خونه بره بیرون باید ازش اجازه بگیره 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

برا من شک نداره اصلا بهم اما میگه همه جا باهم باشیم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید