2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61217 بازدید | 957 پست

نمیدونم چرا خیلی از خانوما مقاومت میکنن در مقابل فهمیدن.. بانو !شکاک بودن پارتنر تنش های عصبی ایجاد میکنه باعث نفرت میشه به مروور ..چطور به این فکر نمیکنین که اگر از یه بچه بیگناه هم دعوت کنیم بیاد به این دنیا با این افکار و تنش ها چه بلایی سر عواطف اون بچه میاد.. 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من دارم و واسه همون زن و شوهر مثل همیم وباهم کنار میایم و دیگه یاد گرفتیم چه جوری زندگی کنیم و غرورم ...

شاید شما اینجوری باشید که استثنا هستید اما متاسفانه جو مردسالاری حاکم قبول نمیکنه یه زن بیاد شوهرشو که خیانت کرده سر ببره اما مرد میتونه زن خائنشو سر ببره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیق منم همینطور .یوقتا شک میکنم میگم نکنه خودش یکارایی میکنه به من گیر نمیده که منم حساس نشم به ...

از اون طرفم میشه به ماجرا نگاه کرد

مردی که اهل خیانته فکر میکنه زنشم مثل خودشه 

کافر همه را به کیش خود پندارد

آدمای خوب هم فکر میکنن همه مثل خودشون خوبن

خانمهای عاقل و باشعور نذارید بااین مدل تاپیکها مغزتون رو کثیف کنن ،،،زنی که شوهرش رو دوست داشته باشه ...

اگه شوهرت بگه راضی نیستم کلا پاتو از خونه بذاری بیرون و موبایل داشته باشی و باید نقاب بزنی میگی چشم؟

شعار نده

یاخدا شما دیگه زیادی بهش رو دادی زیادم به حرفش گوش نکن بگو‌اختیار خودمو دارم من تا جاییکه پاشو رو تع ...

به برخی مردا باشه میگن باید ریگ بذارید رو زبونتون و با مردای دیگه حرف بزنید🤣

ای عزیزمخانواده‌ خیلی خیلی مهمهچون پایه نگرش ادمهو انتخاب ادم در ازدواج هم روی همین نگرش هستبرای بچه ...

خیلی خوبی 

کاش یه تاپیک بود مخصوص شما ـفقط شما خرف میزدی 

چرا تاپیکات رو حذف کردی 

هر سری میمودم سایت اول میومد سراغ شما ولی دیگه تاپیک نداری

ازون بد دلای محبت کن هست

خیلی 

و این که برای خریدی یا چیزای دیگه که من قراره با کسی سر کار باشم

همیشه تاکید داره فروشنده یا دکتر باید زن باشه ک من باهاش صحبت کنم🥲

میشه دعا کنی برام خدا نظر کنه برکت بیاد تو زندگیمون...     شرایط مالیم خیلی ضعیفه .خسته شدم🥲🥲🥲 من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ما از طریق معرف آشنا شدیم ازدواج کردیم اول زندگی در رو من قفل میکرد گوشی م با خودش سر کار می برد و.....بعد دو سه سال بهتر شد الان بعد ۱۰سال زندگی مشترک حالا خودش میگه من که سر کارم خودت برو خرید هرجا دوست داری برو ....و کاملا اطمینان داره....البته منم خداروشکر همیشه پام درست بر میدارم.....بعضی ها شناخت ندارن یا از اول کلا بد دل هستند.....ولی خب خیلی بد بود اولا اجازه نداشتم سوپری برم...چغدر حرص میخوردم...هر انسانی آزاد آفریده شده قرار نیست که با ازدواج تو بند  واسیر یکی دیگه باشیم.....

....

همسر سابق منم اینجوری بود 

اگه میذاشت بیرون هم‌برم هی تماس میگرفت و می‌پرسید چی‌پوشیدی کی‌بود صدای بوقش اومد حتی یکبار سر زده دنبالم اومد ببینه حلقه دستم دارم یا نه

میگفت در برای همسایه باز نکن از پشت در جواب بده جواب سلام نده ب چشم فروشنده ها نگاه نکن .

وای جدا شدم  رفت مرتیکه دیوث

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

من فقط میتونم بگم دردی از درد کسی کم نمیکنین حق ندارین به کسی بگین بچه بیاره یا نیاره به شما چه ربطی داره و اکثرا اونایی که ناخواسته بارادار میشن هم این چیزا رو میشنون چرا بچه دار شدی و فلان مگه قرارع تو بچشو بزرگ کنی تو بشینی غم ودردش و تحمل کنی ساکت شین و دخالت نکنید کورین مگه دیگه بچشو آورد شما هی استیضاح میکنید اه 

خانمهای عاقل و باشعور نذارید بااین مدل تاپیکها مغزتون رو کثیف کنن ،،،زنی که شوهرش رو دوست داشته باشه ...

شکرخدا ک در مغزت رو قفل کردی کلیدش رو هم انداختی تو فاضلاب ‌ .  من ب عنوان استارتر این تاپیک اعلام میکنم بدون اجازه شوهرم میرم بیرون . حتی زبونم لال شاغل هم هستم و واویلا اگه بدونی ۹۰ درصد مراجعین من آقا هستند و باهاشون همصحبت میشم . روم سیاه حتی وظایف زن و شوهریم رو هم انجام نمیدم شوهرم خودش خیلی وقتا غذا درست میکنه چون الان یک ماهه ک از ۸ صبح تا ۴ عصر سرکارم