2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61172 بازدید | 957 پست
شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

ای وای شوهرم منم دیگه ازاون ور بوم افتاده😑 شبم خونه نیام نمیگه کجا بودی. شاید خنده دار باشه ولی حسرت زنایی که شوهراشون روشون غیرت داره رو میخورم. دوس دارم یبار گوشیمو چک کنه یابگه چرا مانتوت تنگه یا کوتاهه. اینجوری فک میکنم دوستم نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه منی که ازارایشگاه زنگ زدم بیا دنبالم میگه اسنپ بگیر

اونم با چه سر وضعی عروسی دعوت بودم اصلا انگار براش مهم نیست

کاش غیرتی بود حداقل کمتر میسوختم

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید
هه منی که ازارایشگاه زنگ زدم بیا دنبالم میگه اسنپ بگیراونم با چه سر وضعی عروسی دعوت بودم اصلا انگار ...

نه خیلی سخته که بخاد گیر بده!! نامزدم منو همین الان داره دعوا میکنه که چون دیشب مانتو کوتا پوشیدی و داد میزنه.بخدا سرم داره میترکه

مگه شوهراتون صاحب شما هستن ؟ ببخشید بلانسبت مگه حیوون خونگی هستید بندازن تو قعس نگهتون دارن ؟؟؟؟

اون زنی ک از مرد شکاک بچه دار میشه و اون زنی ک توصیه ب بچه دارشدن میکنه هردو احمقن

لطفا لایک نکنید  

نه خیلی سخته که بخاد گیر بده!! نامزدم منو همین الان داره دعوا میکنه که چون دیشب مانتو کوتا پوشیدی و ...

اینا هردوش بده

ولی لااقل تو میدونی نامزدت دوست داره و براش مهمه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید

شما میگی ۱۵سال

پسر عموی بابام نوه داره بالا۶۰سال سنش هست

اگه یکی از پسرا فامیل ب زنش سلام کنه میگه حتما با هم سر و سری دارن

ب نظر من کسی ک شکاک هست خودش کثیفه فک میکنه همه هم مثل خودشن