چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونم با چه سر وضعی عروسی دعوت بودم اصلا انگار براش مهم نیست
کاش غیرتی بود حداقل کمتر میسوختم
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
نه خیلی سخته که بخاد گیر بده!! نامزدم منو همین الان داره دعوا میکنه که چون دیشب مانتو کوتا پوشیدی و ...
اینا هردوش بده
ولی لااقل تو میدونی نامزدت دوست داره و براش مهمه
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!