چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
دروغ نمیگه بنده خدا اطلاعاتش از دین در حد گوگل خلاصه شده تاحالا قرآن رو نخونده فقط سر سفره هفت سین گذاشته چون جلد قشنگی داره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلا از زمانی که موجودی به اسم سپهر حیدری پا به عرصه وجود نهاد خیلی از استانداردها در مورد شوهر خوب ع ...
والا شوهر خوب حداقل یکم غیرت رو باید داشته باشه، مثلا ما خودمون دوست داریم شوهرمون بره بغل یه خواننده زن بوسش کنه بغلش کنه؟ ما حمایت میکنیم از همچین مردی؟ من که خودم جر مسدم همچین شوهری رو
والا شوهر خوب حداقل یکم غیرت رو باید داشته باشه، مثلا ما خودمون دوست داریم شوهرمون بره بغل یه خوانند ...
بله عزیزم افرادی که برای شهرت و پول دست به هر کاری میزنن دارن یسری استانداردهایی رو تو ذهن مردم جا میندازن که براشون عادی بشه حتی اگر نهایت هرزگی و بی غیرتی باشه...
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یعنی هرکی خلاف شما فکر کنه دراین جهان احمق نامیده میشه درسته ؟ کاملا منطقی بود
کدوم قانون و شرعی گفته به زنت تهمت بزنقرآن که مستقیم گفته از گمان بد بپرهیزید ماجرای حضرت علی رو هم ...
من گفتم قرآن گفته تهمت بزنن؟ گفته زن بدون اجازه شوهر حق ندارع جایی بره چنین مردایی هم دلیلشون برا سرپوش گذاشتن رو مریضی و اختلال روانی شونو همین حرفی ک شرع زده میگن متوجه شدی حالا منظور بنده رو یا نه
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
دروغ نمیگه بنده خدا اطلاعاتش از دین در حد گوگل خلاصه شده تاحالا قرآن رو نخونده فقط سر سفره هفت سین گ ...
همین اطلاعات گوگل از کجا برداشته شده از خودشون در آوردن؟ گفته مرد فقط در صورتی نمیتونه جلوشو بگیره ک زن بخواد ب خونه ارحام بره سر بزنه
من کاری ب این قوانین و اصول ندارم گفتم مردا ازین موضوع سو استفاده میکنن همین
چقد از جرو بحث الکی خوشتون میاد
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
دروغ نگفتم مثه اینکه شما تو ی کشور دیگه با ی دین دیگه بزرگ شدی نشنیدی تا حالا اینو عجیبه!!!
من گفتم قرآن گفته تهمت بزنن؟ گفته زن بدون اجازه شوهر حق ندارع جایی بره چنین مردایی هم دلیلشون برا سر ...
اولا شرع از قرآن میاد حرف اول برای قرآنه ثانیا این که گفتن بدون اجازه شوهر بیرون نره صد درصد منظور این نیست که چها چشمی پاییده بشه دست از پا خطا نکنه منظور اینه که مرد از رفت وآمد زنش خبر داشته باشه که یه روز از سر کار برگشت دید زنش نیست شوکه نشه شاید دور از جون توراه بیرون رفت زیر ماشین یا یه بلایی سرش اومد مرد باید از زنش مراقبت کنه
همیشه بلدیم به بدترین شکل ممکن تعبیر کنیم احادیث رو
اولا شرع از قرآن میاد حرف اول برای قرآنه ثانیا این که گفتن بدون اجازه شوهر بیرون نره صد درصد منظور ...
چی بگم والا بنده نظری نمیتونم بدم بگم چی درسته چی غلطه تو کار خودمم موندم 🙂