2777
2789
عنوان

یه خانوم عاقل میشه واسم مادری کنه خواهری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحتی یا بحثی وجود ندارهفقط دست کم میگیره و بی احترامی میگنهچیکار کنم حساب کار دستش بیاد چه رفتاری

چرا عکس کاربریت اینه؟ به خودت برس و خوشرو باش و بی صدا رو موفقیتت کار کن و به آدمای بی لیاقت احترام و توجه نکن و نادیده بگیرشون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

باید مستقیم و صراحتا باهاش صحبت کنی که فلانی من برای شما و این رابطه خیلی ارزش قائلم. و این ارزشمندی تا زمانی وجود داره که حرمتها حفظ بشه. این رفتار شما(عینا بگو کدوم رفتار) باعث میشه من بی احترامی به خودم تلقی کنم. و رابطه ای که احساس کنم توش احترامم حفظ نمیشه، برای نگه داشتنش تلاشی نمیکنم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
چرا عکس کاربریت اینه؟ به خودت برس و خوشرو باش و بی صدا رو موفقیتت کار کن و به آدمای بی لیاقت احترام ...

دقیقا هم بخودم میرسم هم خوشروام 😂 

بحث احترام خیلی متفاوته ازین چیزا اخخ

تنکس گاد

خیلی جامع و کامل👌حتما میگم ممنوووون

چه این فرد چه هر کس دیگه، همیشه با صراحت و مودیانه حرفت رو بزن. با سرد شدن و کنار کشیدن هیچی حل نمیشه. ممکنه طرف متوجه نباشه داره ناراحتت میکنه. حالا بیای سرد برخورد کنی کم محلی کنی اونم فکر میکنه خوددرگیری داری😂

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
چه این فرد چه هر کس دیگه، همیشه با صراحت و مودیانه حرفت رو بزن. با سرد شدن و کنار کشیدن هیچی حل نمیش ...

من نمیدونم قبلا کی با شما هم صحبت شدم و کاربریتون واسم اشناعه

درواقع حرفا زیاد یادم نمیمونه اما حسم نسبت به کاربریا هست همیشه و به کاربری شما حسم مثبت بودش.

و بنظرم شما خانم خیلی عاقلی هستین و با سیاست. میتونم اگر سوالی چنینی داشتم ازتون کمک بخوام؟

تنکس گاد