یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ببین اره ناراحتم ،ولی نمیخوام بروز بدم چون میدونم با گوشزد کردن چیزی نیست که درست بشهفقط میخوام تغیی ...
همین دیگه شما اصلا نباید بگی که ناراحتم فقط باید با رفتارت نشون بدی که مثلا سروسنگین بشی حالا اگه مثلن داخل ۴ جمله بهش میگفتین قربونت برم(مثال) ۱بارش کن که محبت کردنه رو هم کرده باشی همین. بعد این براش سوال میشه سوال که پرسید چیشده؟ بگو فلان کارو کردی
ببین نمیدونم چطوری بگم ، یه رفتار تو چشم و خاصی نیستش ک بیام بگم اینطوری کردیانگار دیگ مثل قبل ادم م ...
خب همینن باید بگی که انگار چند وقته مثل قبل برات ارزشی ندارم و این منو اذیت میکنه. به هر حال حتی اگه رفتار کوچیکی هس بایدد بفهمه که رفتارش مورد قبول تو نبوده.