2777
2789
عنوان

یه خانوم عاقل میشه واسم مادری کنه خواهری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 66 پست
خب اینکه بی احترامیش باعث شده برات سوال بشه که چرا این کارو میکنه خودش یه نوع ناراحت شدنه!

ببین اره ناراحتم ،ولی نمیخوام بروز بدم چون میدونم با گوشزد کردن چیزی نیست که درست بشه

فقط میخوام تغییر رفتار بدم درعینحال که بهش محبت میکنم،یه ابهت ی ارزشیم داشته باشم و جدی گرفته بشم

تنکس گاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باهاش صحبت کن بگو از رفتارهات ناراحت میشم بهتره حد خودت را بدونی و یه چند روز هم باهاش سرد باش دم دس ...

من تو ذهنم بود تغییر رویه بدم تو اخلاقم و یه رفتار جدید داشته باشم 

نمیخوام بهش بگم مبخوام خودبخود احترام بزاره

تنکس گاد

ببین اره ناراحتم ،ولی نمیخوام بروز بدم چون میدونم با گوشزد کردن چیزی نیست که درست بشهفقط میخوام تغیی ...

همین دیگه شما اصلا نباید بگی که ناراحتم فقط باید با رفتارت نشون بدی که مثلا سروسنگین بشی حالا اگه مثلن داخل ۴ جمله بهش میگفتین قربونت برم(مثال) ۱بارش کن که محبت کردنه رو هم کرده باشی همین. بعد این براش سوال میشه سوال که پرسید چیشده؟ بگو فلان کارو کردی

ببین اره ناراحتم ،ولی نمیخوام بروز بدم چون میدونم با گوشزد کردن چیزی نیست که درست بشهفقط میخوام تغیی ...

اینم بگم خاهر که بعضی آدما متوجه نمیشن که از چی ناراحتی باید وقتی متوجه شد ناراحتی و پرسید چرا چیشده واضح بگی!!

همین دیگه شما اصلا نباید بگی که ناراحتم فقط باید با رفتارت نشون بدی که مثلا سروسنگین بشی حالا اگه مث ...

ببین نمیدونم چطوری بگم ، یه رفتار تو چشم و خاصی نیستش ک بیام بگم اینطوری کردی

انگار دیگ مثل قبل ادم مهم و ارزشمندی نمیبینتم

تنکس گاد

اینم بگم خاهر که بعضی آدما متوجه نمیشن که از چی ناراحتی باید وقتی متوجه شد ناراحتی و پرسید چرا چیشده ...

اتفاقا میگم همیشه ناراحتیامو ولی ترجیح میدم رفتارمو عوض کنم که ارزش بده

تنکس گاد

ببین نمیدونم چطوری بگم ، یه رفتار تو چشم و خاصی نیستش ک بیام بگم اینطوری کردیانگار دیگ مثل قبل ادم م ...

خب همینن باید بگی که انگار چند وقته مثل قبل برات ارزشی ندارم و این منو اذیت میکنه. به هر حال حتی اگه رفتار کوچیکی هس بایدد بفهمه که رفتارش مورد قبول تو نبوده.

خب همینن باید بگی که انگار چند وقته مثل قبل برات ارزشی ندارم و این منو اذیت میکنه. به هر حال حتی اگه ...

خب همین دیگه خواهری نمیخوام بگم میخوام با سیاست کاری کمم خودش احترام بزاره

تنکس گاد

خب همین دیگه خواهری نمیخوام بگم میخوام با سیاست کاری کمم خودش احترام بزاره

همین که ۴بار قربون صدقه رو یک بار دوبارش کنی میشه با سیاست فهموندن بهش

ولی درکل از من بشنو که باید عادت کنی وقتی یچیزی ناراحتت کرد هم بروز بدی هم بهش بگی که فلان کارت اشتباه بود (حتی کوچیک)

وقتی باهاش سرخونه زندگی هم رفتی باید اینطوری باشی