2777
2789

مجرده و خیلی هم پسر خوبیه ولی وقتی بهم میگه آبجی دلم میخواد خفش کنم😅🩴 چیکار کنم دیگه آبجی نگه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

با ازدواج کردن 

وقتی ببینه ازدواج کردی خودش میفهمه آدم فرصت زندگیشو با مسخره گی به باد نمیده یاد میگیره به دختر بعدی نگه آبجی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادش بخیر پارتنر منم میگف آبجی🤣🤣🤣

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

با ازدواج کردن وقتی ببینه ازدواج کردی خودش میفهمه آدم فرصت زندگیشو با مسخره گی به باد نمیده یاد میگی ...

از روی مسخره بازی نمییگه اخه بعد رابطه ما هم همکاریه 

منم 😂😂😂

دلم چیپس خواس😂

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

یادش بخیر پارتنر منم میگف آبجی🤣🤣🤣

چجوری تبدیلش کردی به شوهر😁

جدی  چیشد که دیگه نگفت آبجی؟

از روی مسخره بازی نمییگه اخه بعد رابطه ما هم همکاریه

پس توام آبجیش باش و آبجیش بمون بهش بگو داداشی خیلی هم بگو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
چجوری تبدیلش کردی به شوهر😁جدی چیشد که دیگه نگفت آبجی؟

شوهر نشده برج ۵ میاد خاستگاری

والا نمیدونم از بس رفتم تو چشاش زل زدم عاشقم شد 😐🤣

😂😁😁تو رمضون معمولا نمیام تا افطار

وایییی🤣