2777
2789
عنوان

یه خانوم عاقل میشه واسم مادری کنه خواهری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ناراحتی یا بحثی وجود ندارهفقط دست کم میگیره و بی احترامی میگنهچیکار کنم حساب کار دستش بیاد چه رفتاری

خب اینکه بی احترامیش باعث شده برات سوال بشه که چرا این کارو میکنه خودش یه نوع ناراحت شدنه!

ناراحتی یا بحثی وجود ندارهفقط دست کم میگیره و بی احترامی میگنهچیکار کنم حساب کار دستش بیاد چه رفتاری

از دسترسش خارج شو یکم خیلی نرو سمتش ینی بز اون دلتنگ شه بیاد

...
بیشتر توضیح بده خیلی کلی و بسته صحبت کردی

ببین چندتا مسئله پیش اومد و انگار حس میکنم روش تو روم باز شده

تو حرفاش دست کم میگیرتم یا ارزش نمیزاره

تو کاراش بی احترامی میکنه

یهویی نیس انگار که تو یه بازه زمانی اینطوری شده کم کم

حالا میخوام یکاری کنم جدیم بگیره مث قبل احترام بزاره

تنکس گاد

کمتر ببینشخودتو مشغول نشون بدهو دقیقا بهش بگو فلان رفتارت باعث دلخوری من شده

اره راست میگی ولی نمیخوام مستقیما چیزی بگم چون تاثیر موقتی داره

چون رفتارش ی شبه اینطوری نشده ، تو ی بازه زمانی کم کم روش تو روم وا شده و یشدت ناراحتم

من چه اخلاقی پیش بگیرم؟که برام احترام بزاره؟

تنکس گاد

فقط بی محلی حتی اگه دردناک باشه برات ، یه هفته بکن اگه جواب نداد هرچی میخوای بکن ، بی محلی و زدن خود ...

ن بابا اینطوریم صداش درمیاد چرا اینطوری میکنی

میخوام یه اخلاق جدیدی به خودم اضافه کنم و کم کم محترم بشم مث قبل

تنکس گاد

ببین چندتا مسئله پیش اومد و انگار حس میکنم روش تو روم باز شدهتو حرفاش دست کم میگیرتم یا ارزش نمیزاره ...

باهاش صحبت کن بگو از رفتارهات ناراحت میشم بهتره حد خودت را بدونی و یه چند روز هم باهاش سرد باش دم دستش نباش