2777
2789
عنوان

عکس دوس دختر سابق همسرمو دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 39459 بازدید | 428 پست
کجای تاپیکش دیدید که گفته شوهر من فرشتس فقط زنه خرابه؟ خودش میدونه شوهرش مشکل داره ولی الان عکس خانو ...

دقیقا من تاپیک های قبلمو ببینین هیچ جا از همسرم دفاع نکردم که هیچ و معتقدم شوهر خودم مقصر اصلیه

حتی اگه شروع کننده رابطه اون خانوم باشه شوهرم باید بفهمه زن و بچه داره رو رو نده

پس این از شوهرم

ولی من الان فقط راجع به اون زن نوشتم وگرنه جفتشون عین همن

اوکی دوست دختر سابقش پسته که با وجود شوهر همزمان دوست پسر داره ولی شوهر شما چی پاک و مقدسه به نظرت ک ...

من از شوهرم حمایت نمیکنم اتفاقا مقصر ۷۰ درصد شوهرم و ۳۰ درصد اون خانومه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چی باعث میشه به مرد حق بدن برای زیرابی رفتن و خیانت؟همون اندازه که زن متاهل فاسده که با وجود شوهر رابطه داره،همون اندازه هم مرد متاهل فاسده اگر ارتباطی داشته باشه با غیر از همسر...چه کلامی چه جنسی و چه عاطفی...ما خودمون داریم برای مردا جا میندازیم که حق دارن و میتونن اینکارو بکنن که به زن فحش میدیم  و خراب میدونیمش ولی مرد نه...هردوشون حال به هم زن هستن نه فقط زن

قاشق نشسته

فقط این های که پرسیدن خوشگل بود 😐 

آخه چ مرگشونه با هم ازدواج میکردن خوب 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

چون عکسشو دیدم راجع به اون گفتموگرنه شوهرم از اون بدتره

ببین میتونی اون عکس دختر رو به شوهرت نشون بده و بگو این بود پیج اینستا شوهرش رو هم پیدا کن و به شوهرت بگو این شوهرشه

اگه رابطه مخفی هم باشه شاید شوهرت بترسه و تموم کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
فقط این های که پرسیدن خوشگل بود 😐 آخه چ مرگشونه با هم ازدواج میکردن خوب

دقیقا

بعد عکسشو دیدن میگن عکس خودتم بزار انگار میخان مقایسه کنن

باور کنین زندگی زناشویی ۲۰ درصدش ظاهره بقیه سیاست ها و مهارت های زندگیه

دقیقابعد عکسشو دیدن میگن عکس خودتم بزار انگار میخان مقایسه کننباور کنین زندگی زناشویی ۲۰ درصدش ظاهره ...

خوبه که اینو قبول داری

سیاست داشته باش یکاری کن شوهرت پشیمون بشه از کارش

دقیقابعد عکسشو دیدن میگن عکس خودتم بزار انگار میخان مقایسه کننباور کنین زندگی زناشویی ۲۰ درصدش ظاهره ...

اره مثلاً اون خوشگل تر باشه یا شما چ مشکلی حل می‌کنه 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

خیلی بده هم کار اون زن هم کار شوهرت 

اینا همو میخواستن باهم ازدواج میکردن چرا یه مرد و یه زن دیگه رو بدبخت کردن؟ 

از همین چیزای دوست دختر و دوست پسر بدم میاد دیگه وابسته میشن به هم این گندها رو میزنن 

کاربری دست دو نفره

نمیدونم چی باعث میشه به مرد حق بدن برای زیرابی رفتن و خیانت؟همون اندازه که زن متاهل فاسده که با وجود ...

هیچکس به مرد حق نداد!!!

فقط از اول تاپیک جو راه افتاد که به جای همدردی با استارتر سرزنش کنن که چرا به مرده حق میدی، در حالیکه اصلا قصیه جنسیتی نبود

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.