2777
2789
عنوان

عکس دوس دختر سابق همسرمو دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 39409 بازدید | 427 پست

10 سال خیلی زیاده واسه دوستی شک نکن تااخر عمر شوهرت فراموشش نمیکنه دوتاشون همو‌دلی‌دوست دارن ولی جدا از همدیگه هستن

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بچه داری بشین زندگی تو بکن . همه مردا همینن. دوباره ازدواج کنی ازین بهتر درنمیاد. بعد از مدتی خنثی میشی و فقط به خودت میرسی . چون میفهمی باید خودتو بیشتر از همه دوست داشته باشی . این تجربه ی من پس از ۲۰ سال خیانت مکرر دیدن .....خدا بهت صبر میده پیگیرش نباش . به فکر خودت باش .

اگه بچه داری بشین زندگی تو بکن . همه مردا همینن. دوباره ازدواج کنی ازین بهتر درنمیاد. بعد از مدتی خن ...

همه مردا خیانتکار نیستن

مرد پاکم‌وجود داره

چرا باید اسی عمرشو پای ی مرد خیانتکار کار هدر بده؟

این ضعیف بازیا چیه

اگ طرف خیانتکاره مهریت رو بگیر شاغل شو

ازش جدا شو

درسته سخته اوایلش کار با درامد بالا گیرت نمیاد

ولی بگردی کارخوب پیدامیکنی میتونی درکنارش شغل دومی مثل انلاین شاپم داشته باشی

اگه بچه داری بشین زندگی تو بکن . همه مردا همینن. دوباره ازدواج کنی ازین بهتر درنمیاد. بعد از مدتی خن ...

خودتم میدونی اون خلا همیشه هستوخنثی نمیشی

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
10 سال خیلی زیاده واسه دوستی شک نکن تااخر عمر شوهرت فراموشش نمیکنه دوتاشون همو‌دلی‌دوست دارن ولی جدا ...

واقعا با این حرفاتون دل این زن و برنج میارید که چی بشه حالا نمیخواد انقد فضارو عاشقونه کنید برای، شوهر این خانم.. بعدشم اون خانمو میخواست غلط میکرد خواستگاری یکی دیگه میرفت 

واقعا با این حرفاتون دل این زن و برنج میارید که چی بشه حالا نمیخواد انقد فضارو عاشقونه کنید برای، شو ...

خودش ینی نمیدونه قضیه از‌چی‌قراره؟ بگیم از‌ نفرت بوده؟ هندونه ک نمیخوایم زیر بغلش‌بزاریم ولی شما میخوای بزار ماداریم واقعیتو میگیم مراقب شوهرش باشه نه چشمشو ببنده بعدا با خیانت شگفت زده بشه

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید