2777
2789

ادویه حنایی 

چرا دیگه تو کانال ایتاش چیزی نمیزاره قبلا هم اینجا تاپیک زده بود 

کسی خبر داره؟ 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوووم بهش پیام دادم الان

جوابتونو دادن؟؟؟ منم ازش می خریدم چقدر چیزاش عالی بود. ولی دیگه جواب نمیده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
جوابتونو دادن؟؟؟ منم ازش می خریدم چقدر چیزاش عالی بود. ولی دیگه جواب نمیده

آره ولی ااالان میخوام جواب نمیده بشدت عالیه وسایلاش بی دوز و کلک

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره ولی ااالان میخوام جواب نمیده بشدت عالیه وسایلاش بی دوز و کلک

حیف شد واقعا. من حتی زنگم زدم امروز. گوشی برنداشت. احتمالا دیگه نخواد کار کنه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
حیف شد واقعا. من حتی زنگم زدم امروز. گوشی برنداشت. احتمالا دیگه نخواد کار کنه

نمیدونم منم بهش بعد ۱۳ زنگ بزنم ببینم جواب میده قبل عید که جواب نداد😕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نمیدونم منم بهش بعد ۱۳ زنگ بزنم ببینم جواب میده قبل عید که جواب نداد😕

ان شاءالله که جواب میده. اگه جواب داد به منم بگو

بیشتر ببینید