2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

229 بازدید | 14 پست

از دیشب نتونستم بخوابم 

یکسال و یک ماه با هم بودیم یهو سرد شد اما بهش اعتماد داشتم تا اینکه فهمیدم به رل قبلیش برگشت اومد از دلم در بیار بهش گفتم اون جوری ک لایقش پرتش کن بیرون از زندگیت گفت دلش میشکنه اما دل من براش مهم نبود تک تک صحبت های من شات کرد بود فرستاد بود دختر نمیدونید چقدر داغونم چه کار کنم چجوری فاتحه هیکلش رو بخونم

من و دوستم اکانت مون مشترک 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام گلم فقط می‌تونم بهت بگم ب زمان نیاز مطمئن باش روزی ب همین تاپیک میخندی تجربه کردم ک میگم

امیدوارم دختر باهاش بود یکسال و نیم وبعد بهش خیانت کرد و رفت با یکی دیگه الان برگشت از من شیرین تر

خدا ازش نگذره وقتی دلش پای یکی گیره چرا اومده تو رو وابسته خودش کرده حتما تاوان می ده ولش کن فقط یه کلمه بهش بگو تا ابد کات.بگو به خود خدا سپردمت اون به جای من روزی جوابتو می ده

چطوره که تو هم طلاق گرفتی هم دوسپسر داری هم داری جهاز میخری ؟؟

من و دوستم تو یه اکانتیم جفت مون جداشدیم اون ازدواج کرد داره جهیزیه میخره من با یکی تو رابطه بودم

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4