2777
2789

من دو تا برادرشوهرم دارم و سه تا خواهر شوهر 

برادرشوهرم که از همه بزرگ تره یه دختر ۱۵ساله داره و یه پسر ۱۲ ساله بعد از برادرشوهرم خواهر شوهرمه که بچه دومه یه دختر ۱۳ ساله داره یه پسر ۲ ساله اون برادر شوهر دیگمم سه تا دختر ۱۴و ۱۰و۴ ساله داره 

از اون دوتا خواهر شوهرامم یکیشون طلاق گرفته و بچه نداره اون یکی هم که بچه آخره مادرشوهرم یکم سنش زیاد بوده اورده ۱۸ ساله،این چهار تا دختر که سناشون بهم نزدیک تره خیلی باهم جورن 

شب که رفته بودیم عیدی باهم تو اتاق نشسته بودن حرف میزدن کوچیک ترا‌هم تو هال باهم مشغول بودن خلاصه یکم که گذشت دختر چهار ساله جاریم هی می‌رفت تو اتاق پیش اینا دست میزد به وسایل خواهر شوهرمو چند تا برمیداشت میورد بیرون از قصد میزد وسیله ها رو مینداخت اینا هم درو اتاقو قفل کردن بچه هم دید در قفل بلند بلند جیغ میزد مامانش ترسید فوری رفت فکر کرد زدن بچشو وقتی گفت رام نمی‌دن تو اتاق چنان محکم میکوبید به درو اسم خواهر شوهرمو داد میزد که در داشت می‌شکست ماهم هول کردیم فکر کردیم چی شده سریع رفتیم جمع شدیم دخترا هم درو باز کردن جاریمم جوشی گفت چرا حسنا رو بیرون کردین از اتاق؟ خواهر شوهرم هیچی نگفت همینجوری مونده بود دختر بردارشوهر بزرگمم گفت خب ما داریم حرف می‌زنیم نمی‌خوایم بیاین جاریمم قرمز شده بود که حالا چه حرف مهمی میزنید انگار بچم چکار کرده مگه بزارید بمونه هی این جواب میداد هی اون آخرم دست دختر بزرگشم گرفت برد تو هال نشستن،یکم گذشت دید اونا تو اتاق می‌خندن  حرصش  گرفت رفت دم در اتاق دنبال بهانه بود انگاری به خواهر شوهرم گفت تو حرف و کار یادشون میدی آره؟ اونم بلند شد جواب داد بقیه هم باز اومدن یه جر و بحث شدیدی شدو پدرشوهرم به دخترش می‌گفت زن داداشت حامله اس ادامه نده تو سکوت کن نه اون بس میکرد نه جاریم آخرم اشک تمساح ریخت برادر شوهرم اومد دخالت کرد از شونه خواهرش گرفت هولش داد اونور

بعد دست زنشم گرفت گفت بریم بچه هاشونو برداشتن رفتن اینقدر یه دفعه ای شد که همه کپ کرده بودیم فقط اون یکی برادر شوهرم تا دم در دنبالشون رفت قرار بود شب بمونیم اصلا هممون تا سحر که اینجوری شد حالا ماها موندیم تا یک ساعت پیشم خواهر شوهر و مادرشوهرم داشتن گریه میکردن خواهر شوهرای دیگمم و جاریمو منم آرومشون میکردیم 

حالا پدر شوهرم گیر داده که چون اون بزرگ تره و حامله اس باید خواهر شوهرمو دختر بردار شوهرم ازش معذرت خواهی کننو از دلش دربیارن اینا ولی لج کردن می‌گن اصلا  نظر شما چیه؟ شما بودین چکار میکردین

قرار بود مسافرت بریم همگی باهم تابستون تا اون موقع آشتی میکنن بنظرتون؟🫤

اووووه چه پیچید به هم همه چی😁 

جاریت چه غربتی بازی درآورد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام‌.اصلا دخالت نمی کردم .اصلا مهم نیست.خودشون خوب می شن.حیف وقت که آدم برای اینکار بگذاره.بی طرفی بهترین کاره و اینکه با گذر زمان و میان داری بزرگتر ها به انصاف مسئله حل می شه.

آره آشتی میکنن سر چیز مهمی دعوا نکردن که جاریت که هورموناش به هم ریخته خواهرشوهرتم جوونی و حق به جانب بازی درآورده یکم آروم بشن برمیگردن ولی چه مسافرتی بشه با این زن حامله و جو خاله زنکی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بیشتر ببینید

به نظرم خواهرشوهرت نباید معذرت می خواست ،بحثم نمی کرد اصلا ۹وابشو نباید می داد چه جاریه بد اخلاقی داری.بعدشم برادر شوهرت خیلی بیجا کرده خواهرشو هل داده نهایتش دست زنشو می گرفته می رفتن خونشون.بعضی بچه ها سرتقن اذیت می کنن اونا دلشون می خواسته باهم حرف بزنن بچه اذیت می کرده در و قفل کردن چه جاریه بد اخلاقی