2777
2789
عنوان

کنکوریا پارسال من همین موقع عید اصلا از خونه نرفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 114 پست
فرقی نداره با روزانه فکر کنم اره خوبه خیلی راحت ترم نمره میدن پاس میشیم 😂

وای من میگم ازاد هم قبول شدم میرم اونم باز خوبه اتفاقا رتبه و تراز خیلی خوبی میخوان واسه قبولی

با پای خودت میای یا بگم دعا نویس بیارتت😐🤵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرکت ک آزاده نمره های بالاهم میتونی بگیریتموم کردی پاشو جمع کن برو از اینجا🥺

نمره هام بالا نیست ولی شنیدم روزانه سخت میگیره 😶 منکه راضیم  هر وقت یادکنکورمیوفتم هزار بار خداروشکر میکنم 😉

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

وای من میگم ازاد هم قبول شدم میرم اونم باز خوبه اتفاقا رتبه و تراز خیلی خوبی میخوان واسه قبولی

سختی که میکشی ولی باز خوبه به نظر من بهتر از پشت کنکور موندنه اوج تفاوتش به روزانه اینه واسه کارآموزی اونا اولویت اولن اونا صبح میرن ما عصر  گاهی صبح هم میریم ولی صبح اصلا بیمار نیست عصر بیشترن همیشه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

دهنتو سرویس میکنن با استادای عقده ایاره بابا میفهمم کار خوبی کردی

اره الان ترم بالایی های ما اصلا عمومیا رو نمیرن همه رو پاسن  ولی اونا میگن رو عمومیم سخت میگیرن 

اره الان ترم بالایی های ما اصلا عمومیا رو نمیرن همه رو پاسن ولی اونا میگن رو عمومیم سخت میگیرن

اره عمومیا رو سخت میگیرن

مثلا ما باید بشنیم کتاب کامل بخونیم

ولی شنیدم مثلا آزاد، استاد های عمومی جزوه ی کم حجم تری میدن یا نمونه سوال میدن از همونا امتحان میگیرن 

اسی میشه بگی از کِی جدی خوندنو شروع کردی ؟؟؟و اینکه تراز کل‌ت چند بود ؟اگ بگی ممنونت میشم

7400بود تراز کلم معدلم 17بود درصدای کنکورم میانگین 20بود  من هیچوقت اونقدرا نخوندم درحد همون 5ساعت در روز 

چرا آزاد؟میخواستی درست درس بخونی دولتی بیاری تا همه ازت خوششون میومد

اونم تلاش کرده این چه طرز حرف زدنه ، همه که نمیتونن دولتی بیارن چون ظرفیتش محدوده در هر صورت یه عده هستن که مجبورن برن آزاد ولی این وسط یه عده هستن که همینو هم قبول نشدن

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀