2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 311 پست
سلام عزیزم .خیلی از دوستان تمایل به سایر گروه ها رو ندارند .لطفا وقتی که قبول کردید اسمتون تو گروه ...

عزیزم فقط برای در دست رس بودن از این که سوره خوانده شده گفتم 

من دیشب اون چند تا را خواندم 

ان‌شاءالله که خیر هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی من این ۴ روز بیمارستان بودم ولی هر روز سوره ارو خوندم فقط یادم رفت بیام تاپیک بگم

خواستم بدونید اگ نگفتم مطمئن باشید یادم رفته❤️

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

روز ششم   چله  سوره مبارکه حشر  با ارزوی سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور ایشان هست و هدیه به حضرت زهرا و آمرزش اموات و حاجات همه دوستان.؛ امروز برای دوست عزیزمون زیحانه جان دعا میکنیم.الهی که حا جت روا بشی و به آرزوهای قشنگت برسی 💖💖💖

روز پنجم الان خوندم ببخشید دیر شد حلال کنین 

ایشالا دوستمون حاجت روا شن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

روز ششم چله سوره مبارکه حشر با ارزوی سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور ایشان هست و هدیه به حضرت ز ...

خوندم ان شاء الله دوست عزیز حاجت روا بخیر بشند 🤲❤️🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید