2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 360 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=376505513]دوست عزیز جسارتا نمیشه برای چند روز رو یکجا خوند  چون چله اسمش روشه باید چهل روزکامل بشه وگرنه ...[/QUOTE

باشه مسئله ای نیست دو روز بعدتر هم میخونم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
روز ششم چله سوره مبارکه حشر با ارزوی سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور ایشان هست و هدیه به حضرت ز ...

عزیزم من هر روز میخونم فقط خیلی وارد اکانتم نمیشم که بخام اعلام کنم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

روز ششم قرائت شد

ایشالا دوست عزیزمون حاجت روا شن

و ایشالا حاجت وایی تک تکتون

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

من بعد اذان ظهر میخونم هر روز ولی آنلاین نشده بودم  دوست عزیزمون و همچنين جمع جهل نفرمون جمیعا حاجت روا باشیم به حق صلوات بر محمد وآل محمد 

الهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم 

روز هفتم   چله  سوره مبارکه حشر  با ارزوی سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور ایشان هست و هدیه به حضرت زهرا و آمرزش اموات و حاجات همه دوستان.؛ امروز برای دوست عزیزمون فرشته جان دعا میکنیم.الهی که حا جت روا بشی و به آرزوهای قشنگت برسی 💖💖💖