2777
2789
عنوان

زنداداشم به شوهرم نظر داره🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 104 پست
همه کارایی که گفتیم بکن از خواهرت بخواه کمکت کنه تنهایی نمیتونی یه چندبار ازش راجع به اینکه رفت محل ...

بله چاره همینه فعلا چند وقت پیش دیدم برای شوهرم لوندی میکنه قصدا یه کاری کردم بفهمه که فهمیدم با خواهرم چشم تو چشم شدم اینم فهمید که فهمیدیم چه خبره انگار برق گرفتش ،تنها راهمون همینه موافقم با شما 

چه خوب..پس حتما حتما این مسئله رو بیان کن با داداشت..حتما جدا بشن...با دوستی و مسالمت آمیز..به بهانه ...

خدا رو شکر مشکل مالی نداریم ولی شراکت خوب بوده برامون ولی مشکل مالی هم داشتم بازم راضی به این جدایی بودم من مامانمو زود از دست دادم مزه کانون گرم خانواده رو نچشیدم اصلا دوست ندارم بچه ها م مث من ضربه ببینن مطمئنم شوهرم هم نمی خواد ولی شیطان همیشه درکمینه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله چاره همینه فعلا چند وقت پیش دیدم برای شوهرم لوندی میکنه قصدا یه کاری کردم بفهمه که فهمیدم با خوا ...

ان شاءالله موفق باشی 

برات دعا میکنم 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

خیلی سخته همش دل نگران باشی 

بهترین کار اینه که شوهرت از داداشت جدا شه هرکس شراکت خودشو داشته باشه 

هر وقت حالا بحثی دعوایی چیزی پیش اومد زن داداشت رفت تو تیم شوهرت بگو من و شوهرم هر مشکلی داشته باشیم بازم یه تیمیم و اجازه نمیدیم کسی وارد شه خودمون حلش میکنیم همون موقع همسرتو ببوس به شوهرتم هم بگو به کسی اجازه نده وقتی بحث میکنیم دخالت کنه و همین حرف شما رو بزنه کم کم ببینه رفتار شما رو شوهرت اونم یادمیگیره و همین جواب رو میده به بقیه 

ولی جوری رفتار کن که شوهرت متوجه نشه زن داداشت روش نظر داره ولی به زن داداشت بفهمون پاشو اندازه گلیمش دراز کنه نه بیشتر

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

خدا رو شکر مشکل مالی نداریم ولی شراکت خوب بوده برامون ولی مشکل مالی هم داشتم بازم راضی به این جدایی ...

پدرت ازدواج کرده؟

خب ببین کانون خانواده خودت رو گرم نگه دار..بابچه ها و همسرت زندگی خوبی بسازید انشالله..اگه با خانواده همسرت اوکی هستید هروقت حوصلتون سررفت برید اونطرف

خیلی سخته همش دل نگران باشی بهترین کار اینه که شوهرت از داداشت جدا شه هرکس شراکت خودشو داشته باشه هر ...

خیلی دوست دارم به شوهر م بگم که دختره مث شیطان شده مراقب این شیطان باش و میدونم این کارم اشتباهه

ممنونم عزیزم

💐

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید