2777
2789
عنوان

عصابم خورده بابا بزارید بعد سال تحویل برید سفرو خونه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 58 پست
منم مثل توئه شرایطم و تا بعد ۱۳ میمونن مهمونااز عید متنفرم واقعا این چون وضع هرسالمونه

تو خوب منو درک میکنی 

منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا تا پونزدهم هستن 

ما بعد دوسال امسال عید داریم و مطمئنا از امسال به بعد همین وضعیت رو داریم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چقدر از اینایی که سر سال تحویل چتر میشن خونه این و اون بدم میاد...والله سر سال تحویل هر کی باید خونه ...

ای منم حتی روز سال تحویل هم خونه کسی نمیرم میزارم روز بعد میرم اما اینا چتر میشن هیچ هم نمیشه گفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مگه نمیگن عید

بمونین خونتون دیگه کجامیریدموندن

ادم واسه سرزدن میره موندن چیه 

خجالت نمیکشن توماه رمضوون مزلهم مردم میشن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
تو خوب منو درک میکنی منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا ت ...

اره میفهمم میان میخورن و میریزن و میپاشن و خراب میکنن و میرن

یکیشون دست به سیاه سفید نمیزنه فقط منو مامانم نفسمون درمیاد نه چیزی از عید میفهمیم نه استراحت داریم

هرسال عید بساط ماهمینه

توی این گرونی یعنی هنوزم هست مهمونی که سر زده بدون دعوت بره جایی؟

اره هست 

سمت مادری و پدری من اینجورن پنجشنبه که گذشت عروسی داشتیم چون شب عروسی بود گفتیم بیاین خونه ما فردا راه بیفتید گفتن نه سوم خودمون میایم خونتون دیگه چاره جز خوش اومدید نداشتیم اینم از ابان گفته عید میام خونتون میمونم که امروز راه افتاده. از لحاظ پذیرایی هم خیلی راحتن حتی بوده سرزده اومدن میگن نون پنیرهم باشه میخوریم 

اه متنفرم ازینکه برم خونه کسی شب بمونم و برعکس.هتل برا چیه پس

اینجا حرف در میاد برای شخص اگه نره خونه فامیل یا میزبان پذیرا نباشه 

اسی یه بهونه میاوردی مریضم یا دعوتم خونه بابام

عزیز هم مجردم هم از آبان خودشو دعوت کرده نمیشه چیزی گفت حتی ازهفته قبل هرروز زنگ میزده

ما تا همین سن خونمون مهمون سر زده نیومده.... همیشه از قبل اطلاع میدن....

ما خودمونم اطلاع میدیم جدیداً هم سمت پدری بهتر شدن زودتر اطلاع میدن اما این نه میبینی سر افطار زنگ میزنه میخوایم بیایم خونتون اونم همه چی در اندازه خودمونه و بچش رو مخ ترینه شبا خواب حرام میشه بهمون