2777
2789

زهرماری منظور 🍷🍷

۱۴ سالشه همه چی میدزده لباسمو لوازم ارایشی خستم کرده ۲۰۰ تومن از عیدیامو کش رفته فهمیدم به دوست پسرش گفته عرق بیاره باهم بخورم پولشم این میده 

می‌دونم زیاد نیست ولی بخدا خودم هیچ پولی ندارم یا زحمت جمع کردم ضد آفتاب بخرم از دزدی هاش خسته شدم مامانشم می‌دونه دزده هیچ نمیگه میگه بهش اعتماد دارم با اینکه بارها ثابت کردم به نظرتون چیکارش کنم دیگه ازم چیزی ندزده

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

خب در اتاقتون ببند

یبار بزن تو گوشش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

چه فجیع😐😐😐

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه تو امریکا هم مشروب خوردن بچه ۱۴ ساله قفله به خدا :/

چه اتفاقی داره میوفته واقعا🤦🏻‍♀️

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

میزنمش اونم منو میزنه کلا خیلی بی ادب و وحشی عع

چند سالته 

راهش نده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
دختر ۱۴ ساله و این چیزا ؟؟ مادرش میدونه دوس پسر داره و این چیزا رو مصرف میکنه؟ پس باید اول یکی بزنی ...

مامانش فقط تولید مثل بلده زره ای تربیت نداده الان سه تا دختر داره بازم حامله ست

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده