خیرسرم گفتم امسال بعد دوسال سفره هفت سین میندازم اما خبر اومد به احتمال 99درصد از بعدازظهر امروز مهمون بیاد برای سال تحویل هم اینجا باشه بچش دوسالشه و هرچیز باید صدبار بگی تازه باز خرابکاری میکنه بعدم کتک از مادرش میخوره بخوام سفره بندازم با این سابقه درخشانی که داره هم اول سال به اون بچه زهر میشه هم ما که عصابمون از خسارت زده شده خورد میشه هم گریه بچه میشنویم میخواید برید سفر که از قضا خونه فامیل هم هست بزارید بعد سال تحویل
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
تو خوب منو درک میکنی منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا ت ...
مگه هتل داری که اینهمه مهمون میاد برات
خب رو نده، تو این گرونی مردم تو خرج خودشون موندن
اصلا گرونی هم نباشه، یه عید رو به خودت زهر میکنی و کلش میشه ارائه خدمات به مهمون که
نه یه لباس راحتی، نه یه استراحتی
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو خوب منو درک میکنی منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا ت ...
فامیل شوهرته؟
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچش واقعا حرف گوش نکنه دیگه عصابش خورد میشه هرچی با زبان خوش میگه نکن اینکارو باز کار خودش میکنه میدونی که کامپیوتر و گوشی و...چقدر گرونه هرچی به بچش گفت بیا اینور اب نریزی رو کامپیوتر گوش نکرد لیوان اب رو ریخت رو میز اگه فورا دستمال نمینداختیم سوخته بود چون اب داشت میرفت سمت کامپیوتر
دو روز اول سحر بلند شید روزه باشید سختشون میشه میرن
قبلا که پدر ونادر خدابیامرزم بودن پسر عموهام نصف شب میدید پشت درن بعد بچه هاشون هنه غذای باب میلشون نبود فقط کباب وجوجه عدس پلو روبد میدونستن صب حام تا ۱۱خواب شبا تا ۱۲بیدار عید اسیر بودیم
خلاصه بعد پدرومادرم دیگه رفتن که رفتن چون دیگه کسی نبود براشون بزاره وورداره بی شعورا نمک نشناس
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بچش واقعا حرف گوش نکنه دیگه عصابش خورد میشه هرچی با زبان خوش میگه نکن اینکارو باز کار خودش میکنه مید ...
خب پسر منم دو سالشه دو روز پیش تولدش بود دقیقا آب که میدی دستش دنبال فرصته یهو برش گرد ونه این سن اقتضا میکنه بچه داره آزمایش میکنه ولی کتک که هیچی حتی به دخترم میگم سرش داد نزن خودتم اینطوری بودی
ولی به والله نباید آدم دردسربچه نوپا رو برای دیگران ببره خودم زاییدم خودم نوکرتم نگهش میدارم خونه منو بریزه بهم مردم چه گناهی دارن آخه
ایشون باید بره خونه پدر شوهرش یا پدر خودش یا اگه نداره بیاد دو روز بمونه حالو هواش عوض شه ن اینکه خو ...
به گفته خودش سمت پدر شوهر از لحاظ بهداشتی صفرن دلش نمیاد اونجا بمونه پدربزرگمم بخاطر حضور یه عروس دو بهم زن نمیتونه بمونه نمیتونه بره خونه خاله و دایی دیگه چون زن و شوهر غریبن فقط ما هستیم اونم بخدا من که از همه کوچیکترم خجالت میکشم عمه و عموم بیان خونمون اینم باشه