2777
2789
عنوان

عصابم خورده بابا بزارید بعد سال تحویل برید سفرو خونه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
تو خوب منو درک میکنی منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا ت ...

مگه هتل داری که اینهمه مهمون میاد برات

خب رو نده، تو این گرونی مردم تو خرج خودشون موندن

اصلا گرونی هم نباشه، یه عید رو به خودت زهر میکنی و کلش میشه ارائه خدمات به مهمون که

نه یه لباس راحتی، نه یه استراحتی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
آخه با بچه ی 2 ساله آدم چند روز میره خونه ی کسی

برای رفتن که مشکل نیست ادب داشتن و خود شخص کار کردن هست که هیچکدوم ندارن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بیشعوری که بچه ۲ ساله رو میزنه چه توقعی داری؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
منم مثل توئه شرایطم و تا بعد ۱۳ میمونن مهمونااز عید متنفرم واقعا این چون وضع هرسالمونه

شما زنگ بزنید بگید داریم میاییم اونجا 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
تو خوب منو درک میکنی منم محاصره هستم حالا اون یکی مهمونا خوبه از سوم عید میان یازدهم میرن اما اینا ت ...

فامیل شوهرته؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
شما زنگ بزنید بگید داریم میاییم اونجا

🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
ما خودمونم اطلاع میدیم جدیداً هم سمت پدری بهتر شدن زودتر اطلاع میدن اما این نه میبینی سر افطار زنگ م ...

ایشون باید بره خونه پدر شوهرش یا پدر خودش 

یا اگه نداره بیاد دو روز بمونه حالو هواش عوض شه ن اینکه خونه خواهر ۱۵روز بمونه

از بیشعوری که بچه ۲ ساله رو میزنه چه توقعی داری؟

بچش واقعا حرف گوش نکنه دیگه عصابش خورد میشه هرچی با زبان خوش میگه نکن اینکارو باز کار خودش میکنه میدونی که کامپیوتر و گوشی و...چقدر گرونه هرچی به بچش گفت بیا اینور اب نریزی رو کامپیوتر گوش نکرد لیوان اب رو ریخت رو میز اگه فورا دستمال نمینداختیم سوخته بود چون اب داشت میرفت سمت کامپیوتر 

چرا میان اصلا الان ۱ کیلو اجیل ۱ ملیونه شیرینی ۵۰۰ هزارتومن حالا اونا میخان بیان از ۱ تا ۱۵ بیفتن سرشما خومگه شمام عید مدارید شاید بخایید برید جاییی مگه میشه اینطوری ابان گفته میگفتی ما۴ ام میخابریم مسافرت الان بیایید 

ماه رمضون رو بهانه کنید 

دو روز اول سحر بلند شید روزه باشید سختشون میشه میرن 

قبلا که پدر ونادر خدابیامرزم بودن پسر عموهام نصف شب میدید پشت درن بعد بچه هاشون هنه غذای باب میلشون نبود فقط کباب وجوجه عدس پلو روبد میدونستن صب حام تا ۱۱خواب شبا تا ۱۲بیدار عید اسیر بودیم 

خلاصه بعد پدرومادرم دیگه رفتن که رفتن چون دیگه کسی نبود براشون بزاره وورداره بی شعورا نمک نشناس 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید
بچش واقعا حرف گوش نکنه دیگه عصابش خورد میشه هرچی با زبان خوش میگه نکن اینکارو باز کار خودش میکنه مید ...

خب پسر منم دو سالشه دو روز پیش تولدش بود دقیقا آب که میدی دستش دنبال فرصته یهو برش گرد  ونه این سن اقتضا میکنه بچه داره آزمایش میکنه ولی کتک که هیچی حتی به دخترم میگم سرش داد نزن خودتم اینطوری بودی 

ولی به والله نباید آدم دردسربچه نوپا رو برای دیگران ببره خودم زاییدم خودم نوکرتم نگهش میدارم خونه منو بریزه بهم مردم چه گناهی دارن آخه

بیشتر ببینید
ایشون باید بره خونه پدر شوهرش یا پدر خودش یا اگه نداره بیاد دو روز بمونه حالو هواش عوض شه ن اینکه خو ...

به گفته خودش سمت پدر شوهر از لحاظ بهداشتی صفرن دلش نمیاد اونجا بمونه پدربزرگمم بخاطر حضور یه عروس دو بهم زن نمیتونه بمونه نمیتونه بره خونه خاله و دایی دیگه چون زن و شوهر غریبن فقط ما هستیم اونم بخدا من که از همه کوچیکترم خجالت میکشم عمه و عموم بیان خونمون اینم باشه