2777
2789
عنوان

خودم به همسرم پیشنهاد دادم که با خانوادش بریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 34 پست

انشاالله خوش بگذره ولی وفتی میگی تو سفر رو اعصابه تکلیفت معلومه دیگه 

من مادرم هیج وقت نمیبرم دو بار باهاش رفتم سفر خیلی اذیت کرد وحرص مون داد شوهرم گفت توبه میکنم دیگه هیچ جا نمیرم باهاش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالا من با خانواده خودم معذبم😂البته عقدم اونقدر راحت نیستم پیششون با شوهرم راحت باشم

مگه میخای چکار بکنی تو سفر ؟

البته وقتی بچه دار میشی ترجیح میدی یکی همراهت باشه بیشتر

خوب کردی فقط عادت نکنن و رسم نشه

هر یه بارم با خانواده اون رفتی سفر یه بارم‌خانواده خودت رو بیار تا شوهرت بدعادت نشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
خوب کردی فقط عادت نکنن و رسم نشههر یه بارم با خانواده اون رفتی سفر یه بارم‌خانواده خودت رو بیار تا ش ...

خانواده خودم از شوهرم بدترن البته فقط خواهربزرگم  خوبه خوش سفره که اونم فعلا عزاداره 

مگه میخای چکار بکنی تو سفر ؟البته وقتی بچه دار میشی ترجیح میدی یکی همراهت باشه بیشتر

اخه چون عقدیم زومن رو ادم یا شاید برداشت منه حس میکنم توجه دارن 

ادم سختشه بره تو اتاق یا چیزی کلا رسمی طوریم البته چیزی نمیگن حس من اینطوره معذبم

اره ادم بچه دار همراه میخواد به نظرم خوب کردی پیشنهاد دادی یه بار هم دل اونا بدست بیاد جای دوری نمیره عزیزم

اخه چون عقدیم زومن رو ادم یا شاید برداشت منه حس میکنم توجه دارن ادم سختشه بره تو اتاق یا چیزی کلا رس ...

خودت بیشتر حساسی ولش کن هیچکس براش مهم نیست زوجا برت تو یه اتاق البته من نرم تو یه اتاق  با همسرمم برام مهم نیست در این حد بیخیالشم 🤣 ‌‌‌‌😕😕

اشکالی نداره هر چند عمرا برات بچه داری کنن

اما در مجموع از این پدر مادرا که مثل آدمای عاجز هیچ کاری واسه خودشون نمیکنن بدم میاد

خیلی از افراد پیر و سالمند رو میشناسم که چون خودشون توانایی ندارن قشنگ  اسنپ میگیرن و با قطار و یا  اتوبوس میرن سفر 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
البته فراموش نکرده که نکرده، به شما چه، هر چی بیشتر به خانواده ی شوهر محبت کنه بیشتر ضربه میخوره.

چرااینقدرگارددارین واسه خانواده شوهر؟؟ من خودم عروس یه خانواده ام وعروس هم داربم والابخدااین دوسالی که عروس ماشده ازگل نازکترنشنیده و یه استکان برای مادرم جابجانکرده ماتوقعی نداریم وکاری بهش نداریم ولی جالبه اون الان که نزدیکه عروسیشه باماسرسنگین شده😐فکرکنم واسه خونه خودش ازحالاداره اینجوری برنامه میریزه که خونش نریم😏والامااینقدکارداریم وگرفتارزندگیمونیم حتی خونه خواهرومادرمونم ماهی یه بارمیریم بادعوت

اشکالی نداره هر چند عمرا برات بچه داری کنناما در مجموع از این پدر مادرا که مثل آدمای عاجز هیچ کاری و ...

افرین من پدرشوهرو مادرشوعرم پولدار هستن همش مادرشوهرم میگه ما پیریم نمیتونیم وقتی میریم خونشون میگه مرغ و گوشت نداشتیم نداریم نون نداریم فقط منتظره پسراش براش کاری کنند چیزی بیارن نمیدونم پولارو اینقدر جمع میکنن کی میخان مصرف کنند یا خرج کنند همه چی مجانی میخان سفر خورد و خوراک و همه چی لباس وسیله خونه و....

افرین من پدرشوهرو مادرشوعرم پولدار هستن همش مادرشوهرم میگه ما پیریم نمیتونیم وقتی میریم خونشون میگه ...

معمولا خسیسی میکنن نمیخورن نمیخورن و یهو میدنش به پسر و عروس

دختر بی نصیب میمونه

ولی جالبه اینا به پسراشونم رحم  نمیکنن

به قول شما موندم پول هاور برای کی نگه داشتن!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید