2777
2789
عنوان

خودم به همسرم پیشنهاد دادم که با خانوادش بریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 34 پست
چون عقدیم وگرنه که مهم نبود برامچراا؟😂گناه داره

کلا هرچی دور و برم خلوت تر باشه خوابم بهتره یوقتا دخترم میاد میگه میخام پیش شما باشم من میرم تنها جای اون میخابم چون اصلا خوابم نمیاد همسرم فرداش سرسنگسن میشه ک چرا رفتی جدا خوابیدی اما برام مهم نیست خودم مهم ترم

معمولا خسیسی میکنن نمیخورن نمیخورن و یهو میدنش به پسر و عروس دختر بی نصیب میمونهولی جالبه اینا به پس ...

دقیقا میشه نمونه عینی ضرب المثل ن خود خوری ن به کس دهی بگندد و به سگ دهی😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا هرچی دور و برم خلوت تر باشه خوابم بهتره یوقتا دخترم میاد میگه میخام پیش شما باشم من میرم تنها جا ...

خوبه اینقدر به فکر خودتی ولی خب بدعادتش نکنی بهتره رابطتون گرم تر میشه و علاقتون

دقیقا میشه نمونه عینی ضرب المثل ن خود خوری ن به کس دهی بگندد و به سگ دهی😂

آرههههههههههه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید